Dev boks gecesi için geri sayım…

Kadıköy Boks Kulübü’nün düzenlediği “İstanbul Boks Gecesi” için geri sayım başladı

06 Eylül 2018 - 14:09

Haldun Alagaş Spor Tesisleri’nde 22 Eylül Cumartesi akşamı düzenlenecek olan dev boks galası için geri sayım başladı. Kadıköy Boks Kulübü Başkanı Serdar Avcı tarafından organize edilecek karşılaşmada Türk boks tarihinin dev isimleri ringe çıkmak için sabırsızlıkla bekliyor. Kadınlarda Türk boks tarihinin ilk dünya şampiyonu Gülsüm Tatar, kadın boksunun yükselen ismi genç yetenek Serenay Çetin, Dünya Şampiyonu boksör Adem Kılıççı, Avrupa ve Türkiye şampiyonu Tarık Sözer, Avrupa ve dünya şampiyonluklarının yanı sıra Olimpiyat ikincisi Salman Kartal, dünya şampiyonu Adem Bozkurt, Efekan Zeytinoğlu ve daha birçok isim galada eldiven giyerek, yeni şampiyonluklar yaşatmak için ter dökecekler.

“BİZ DE VARIZ”

Galanın promotörü ve Kadıköy Boks Kulübü Başkanı Serdar Avcı, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara imza attıklarını belirterek, “Ülkemizde profesyonel boksu canlandırarak, uluslararası alandaki karşılaşmalarda boksörlerimizi yarıştırmak istiyoruz. Ülkemizin adını dünyaya duyurmak ve profesyonel boksta biz de varız demek istiyoruz” diye konuştu.

KAYIT DÖNEMİ BAŞLIYOR

Kadıköy Boks Kulübü, Türkiye’nin ilk profesyonel boks kulüplerinden. Yetiştirdiği birçok başarılı sporcuyla, amatör ve profesyonel boks dünyasında adından söz ettiriyor. Antrenörleri aynı zamanda Türk Milli Takımı ile Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şubesi’ni de çalıştırmakta. Kulüpte her yaşa uygun boks dersleri veriliyor. Yeni dönem kayıtları ise başlamış durumda. Dersler Ekim’de başlayacak fakat bu dönemde kayıt yaptırırsanız erken kayıt avantajlarından faydalanmanız mümkün.

Detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak için “http://kadikoyboks.com“ adresini ziyaret edebilir, Rasimpaşa Mahallesi, Yavuztürk Sokak’ta bulunan yerine uğrayabilir veya “0541 859 58 84” numarasını arayabilirsiniz.


ARŞİV