Dünya'nın gözü Taçspor'daydı

Taçspor Kulübü ITF Men’s Cırcuit kapsamında dünyanın en iyi erkek raketlerini ağırladı.

15 Ağustos 2011 - 16:31

Taçspor Kulübü ITF Men’s Cırcuit kapsamında dünyanın en iyi erkek raketlerini ağırladı.

 Uluslararası Tenis Federasyonu kapsamında, Taçspor Kulübü’nde 6-14 Ağustos 2011 tarihleri arasında, Avrupa’nın birçok ülkesinden 64 sporcunun katıldığı ITF MEN’S CIRCUIT Tenis Turnuvası sona erdi. Turnuva direktörlüğünü Erdinç Baykal’ın yürüttüğü organizasyona dünya sıralamasında ilk 300’ün içinde bulunan oyuncuların yanı sıra Türkiye’den 8 sporcu ülkemizi temsil etti. Türkiye’deki tenis sporunun gelişmesi açısından büyük önemi olmasının yanı sıra katılan tenisçilerin bu turnuvada elde edecekleri puanlarla onların dünya sıralamasındaki konumuna direk etkili olan turnuvanın şampiyonluk yarışı 14 Ağustos Pazar günü gerçekleştirildi.

ITF MEN’S CIRCUIT Tenis Turnuvası final programı kapsamında;
Çiftler Final Maçı 13 Ağustos 2011Cumartesi günü 17.00’de; Tekler Final Maçı ise 14 Ağustos 2011 Pazar günü 17.00’de yapıldı.
Çiftler KategorisindeBrydan Klein (AUS) / Dane Propoggia (AUS) çifti Riccardo Ghedin (ITA) / N.Vijay Sundar Prashanth (IND) çiftini 6/7, 3/6, (3)’lük setlerle tie break’den yenerek isimlerini şampiyonluğa taşıdılar. Tekler Kategorisinde1 Numaralı Seri Başı Riccardo Ghedin (ITA) ile 2 Numaralı Seri Başı Brydan Klein(AUS) arasında gerçekleşen şampiyonluk mücadelesini ise İtalyan Riccardo Ghedin 6/4 – 6/3 ’lük skorla yenerek, Turnuvanın En İyi Raketi Ünvanını almaya hak kazandı. Şampiyonlar, ödüllerini Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Sayın Yaşar Kaptan Başaran ve Taçspor Kulübü Başkanı Sayın Mahmut Naibi’nin elinden aldılar.

NAİBİ: “ONURLUYUZ, GURURLUYUZ”

Taçspor Kulübü olarak, ITF Men’s Cırcuit Tenis Turnuvası kapsamında dünyanın en iyi erkek raketlerini ağırlamaktan Türkiye adına gurur duyduklarını, Taçspor ve Türk tenisinin her geçen gün hızlı bir yükseliş gösterdiğini söyleyen Taç Spor Kulübü Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Naibi, “Tabi bunda Taçspor’un üstlendiği misyonu, başarıyı unutmamak lazım. Tabii Marcel İlhan örneğinde olduğu gibi yetiştirdiği tenisçilerin kalitesini de gözardı etmemek lazım. Böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 
 


ARŞİV