Düşyeri çocukları burada buluşuyor

Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nün basın lansmanı Fenerbahçeli yönetici ve sporcularının katılımıyla gerçekleştirildi

14 Aralık 2017 - 12:43

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Maraton Fenerium mağazasının alt katında bulunan Fenerbahçe Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nün basın lansmanı yapıldı. Etkinliğe Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat,  Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Düşyeri kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, Fenerbahçe sporcuları Josef de Souza, Luis Neto, Melih Mahmutoğlu, Ali Muhammed, Ana Dabovic ve Kelsey Plum katıldı.

Çocuklara kaliteli vakit geçirmeleri ve dünyayı üretici bireyler olarak algılamaları için dizayn edilen Düşyeri Çocuk Deneyim Kulübü’nde her branş için hazırlanan tiyatro oyunlarıyla çocuklar güzel vakit geçiriyor.

Düşyeri’ni tasarlarken neler düşündüklerini de anlatan Düşyeri Kurucusu Ayşe Şule Bilgiç, “Düşyeri olarak bugüne kadar kendi çocuklarımız için düşlediğimiz her şeyi tüm toplumdaki çocuklar için tasarladık ve kendi çocuklarımız için düşünmediğimiz hiçbir şeyi de onlara sunmadık. Türkiye’nin tüm çocukları hepimizin çocukları, onlara artı değeri nasıl katarız diye düşündük. Araştırmalar; bir çocuğa erken yaşta bilim, teknoloji, mühendislik, matematik, sanat disiplinleriyle ne kadar çok farkındalık yaratabilirsek onun hem içinde olduğu topluma, hem birey olarak kendine hem de dünyaya katma değerli bireyler olmasının yolunu açtığını söylüyor. Burada her saat başı çocukların izleyebileceği tiyatrolar var. Ebeveynler burada otururken, çocuklar güvenle kaliteli içeriklerle vakit geçirsinler diye özel bir tasarım yaptık. Tüm detayların hepsiyle çok yakından ilgilendik. Kulüp yöneticilerimiz de her zaman yanımızda oldular, her zaman destek oldular. Umarım hem kulübümüz için hem ülkemiz için hem de tüm çocuklarımız için çok keyifli, katma değerli vakit geçirebilecekleri bu alanlar büyür ve daha da fazlalaşır” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Düşyeri, www.fenerbahcedusyeri.com adında, tüm etkinlik ve tiyatro oyunlarının detaylarının yer aldığı, sürekli yenilenen içerik programının takip edilebileceği ve avantajlı fiyatlarla bilet satın alınabilen özel bir aplikasyon ve site de kurdu.

Etiketler; düşyeri

ARŞİV