E-Spor’da Kadıköy atağı!

E-spor takımlarının yarıştığı Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde bulunan 1907 Fenerbahçe ve Dark Passage, mücadeleye devam ediyor

28 Şubat 2019 - 14:07

Tüm dünyadan internet bağlantısı aracılığıyla oynanabilen, çeşitli ulusal ve uluslararası yarışlarla büyük organizasyonların düzenlendiği yeni bir dijital spor alanı olan e-spor, tüm Türkiye’de yaygınlaşırken, en prestijli liglerden olan Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde iki Kadıköy takımı bulunuyor.

1907 Fenerbahçe E-Spor ve Dark Passage kulüpleri ligde 12 maça çıkarken özellikle 1907 Fenerbahçe E-Spor birçok başarıya imza attı. Bahçeşehir Supermassive’in hemen ardından aynı puanla ikinci olan sarı-lacivertliler çıktığı 12 maçın 10’unu kazandı. Son haftaları hiç kaybetmeden geçiren 1907 Fenerbahçe Espor, son yükselişiyle birlikte rakiplerine zirve yarışındaki iddiasını bir kez daha gösterdi. En önemli rakipleri olan Royal Youth ve Bahçeşehir SuperMassive engellerini de aşan ekip, ligi lider olarak tamamlamaya daha da yaklaştı.

Türkiye’nin ilk e-spor takımlarından olan Dark Passage da ligde yer alırken 12 maçta 6 galibiyetle mücadeleye devam ediyor.


ARŞİV