Erenköy Acarspor'dan farklı galibiyet

Erenköy Acarspor bu hafta rakibi Onay Spor’u 6-1 gibi farklı skorla geçerek grubunda 3. sıraya yerleşti. Lider Fikirtepe ise bu hafta da sahadan galip ayrıldı

14 Nisan 2022 - 18:10

İstanbul 1. Amatör Futbol Liginde Kadıköy temsilcisi 6 takımdan sadece Erenköy Acarspor ve Fikirtepe Dumlupınar galibiyete uzanabildi. Hasanpaşa’nın bay geçtiği haftada diğer temsilcilerimiz ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

17. grupta Selamsız ile beraber namağlup liderliğini sürdüren Fikirtepe Dumlupınar bu hafta Kartal Çavuşoğlu’nu 1-0 mağlup etti. Fikirtepe’nin önümüzdeki hafta sonu rakibi İstanbul Sitespor. Haftayı galibiyetle kapatan bir diğer temsilcimiz de Erenköy Acarspor oldu. Erenköy, Onay Spor’u 6-1 gibi farklı skorla geçerken 18. Grupta 3. sıraya yerleşti.

Henüz ligde puanla tanışamayan Acıbademspor, İdealtepe’ye 3-1 mağlup olurken puan olarak aynı durumdaki Bostancı da Sultanbeylispor’a 2-0 yenildi. Bostancı hafta sonu kendisi gibi puanla tanışamayan Ataşehirgücü ile karşılaşacak. Haftayı mağlubiyetle kapatan bir diğer takım Kozyatağı, Beykoz Elmalı’ya karşı sahadan 3-2 yenik ayrıldı. Puansız olan ve haftayı bay geçen Hasanpaşa ise hafta sonu Kartal Elçi ile oynayacak.

KADIKÖY TAKIMLARININ MAÇ PROGRAMI
Hasanpaşa - Kartal Elçi / 16 Nisan Cumartesi 16.00 / Kartal Yunus Sahası
Kozyatağı - Pendik Kaynarca / 16 Nisan Cumartesi 16.00 / Kaynarca Sahası
Fikirtepe Dumlupınar - İstanbul Sitespor / 16 Nisan Cumartesi 17.00 / Fenerbahçe Fikirtepe Tesisleri
Acıbadem - Pendik Kavakpınar / 17 Nisan Pazar 13.00 / Başıbüyük Tuncay Karartı Sahası
Bostancı - Ataşehirgücü / 17 Nisan Pazar 14.00 / İBB Esatpaşa Stadı
Erenköy Acarspor - İstanbul Altınordu / 17 Nisan Pazar 15.00 / Kartal Yunus Sahası


ARŞİV