Erenköy emaneti devraldı

Erenköy Acarspor, geçtiğimiz haftalarda kaybettiği liderlik koltuğuna tekrar oturdu.

19 Ocak 2024 - 11:00

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden Kadıköy temsilcilerinden Erenköy Acarspor ve Acıbadem haftayı galibiyetle kapatırken Fikirtepe Dumlupınar'ın maçı hakeme saldırı sebebiyle yarıda kaldı.

12. Grup'ta sezona harika bir giriş yapan ve uzun süre liderlik koltuğunda oturan Erenköy Acarspor, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı şanssızlıklar sonucu 2. sıraya düşmüştü. Ancak zirve mücadelesini bırakmayan Erenköy, geçtiğimiz hafta Ortadağ Spor'u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Tuzla 1954'ün Anadolu Üsküdar'a 5-3'lük mağlubiyetiyle lider olan temsilcimiz Tuzla 1954 ile puan farkını da 3'e çıkardı. Erenköy Acarspor hafta sonu grubun son sırasındaki Pendik Doğan Spor ile karşılaşacak.

13. Grup'ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar'ın Dolayoba ile oynadığı maç ise temsilcimiz 2-1 öndeyken rakip takımdan bir futbolcunun hakeme saldırısı sonucu tatil edildi. Maç ile ilgili son kararı federasyon verecek. Fikirtepe Dumlupınar hafta sonu Adalar ile rakip olacak.

14. Grup'ta zirve mücadelesi veren Acıbadem ise grubun son sırasındaki Kaynarcaspor'u 6-0 gibi net bir skorla geçti. Lider Çavuşbaşı'nın 4 puan gerisinde 2. sırada bulunan Acıbadem hafta sonu Küçükyalı Yelken ile karşılaşacak.


ARŞİV