Erenköy İstanbul Şampiyonu

Set vermeden şampiyon olan Kadıköylü çocuklar, kentin gurur kaynağı oldu.

04 Şubat 2014 - 16:27
 
Mustafa SÜRMELİ
 
Erenköy Ortaokulu, yeni adıyla Erenköy Mehmet Sait Aydoslu Ortaokulu 2013-2014 Eğitim ve öğretim yılında yıldız erkek voleybol takımı maçlarını set vermeden kazanarak İstanbul Şampiyonu oldu.
 Okul Müdürü Mustafa Yeşilova gelen şampiyonluk üzerine yaptığı değerlendirmede, “Okulumuzda sınav başarının yanı sıra  kültürel, sportif ve sosyal faaliyetleri  de başarılı bir şekilde  yürütüyoruz. 2 yıldır okulumuz ortaokullararası voleybol müsabakalarında İstanbul birincisi oldu. Geçen yıl Diyarbakır’da düzenlenen Türkiye finallerinde takımımız, 2 binin üzerinde seyircinin izlediği Türkiye finalinde bütün spor adamları ve sporcuların beğenisini kazandı” dedi.
Düzenli ve disiplinli çalışmanın sonucu olan  sosyal ve sportif başarıların okuldaki diğer öğrencilere de güzel örnek teşkil ettiğini belirten   Yeşilova, Atatürk ve Cumhuriyet  gençliğine yakışır biçimde  sporcu ahlakının her başarının önünde olduğunu söyledi. Başarıda  emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerine, antrenörlere ve öğrencilerine, desteklerini esirgemeyen velilere emeklerenden dolayı teşekkür eden Yeşilova, Kadıköy’ü yarı final ve finallerde   en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.
Yeşilova, Erenköy M. Sait Aydoslu Ortaokulu olarak, çağdaş eğitim anlayışı ile kaliteli eğitim yaparak, Türkiye´deki öncü okullardan birisi olmayı hedeflediklerini, bu hedef doğrultusunda  okul idaresi, öğretmen ve velilerle çok uyumlu çalıştıklarını söyledi.

ARŞİV