ES Voleybol çalışmalarını anlattı

Altyapıda yetiştirdiği birçok sporcuyu milli takıma kazandıran ES Voleybol geleceğin voleybolcularını yetiştirmek üzere çalışmalarına devam ediyor

23 Kasım 2018 - 10:53

Milli takımlara 18 sporcu kazandırmanın yanı sıra onlarca antrenör ve spor yöneticisi de yetiştiren ES Voleybol Spor Kulübü, Kovan Spor Kültürü Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Pendik, Kartal, Maltepe, Göztepe ve Koşuyolu’ndaki şubeleri olan kulüp, 15. yılına girdiği 2018-2019 sezonuyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

19 Kasım 2018 Pazartesi günü gerçekleşen toplantıya Maltepe Belediyesi Spor Müdürü İslam Bey, Kartal Belediyesi Spor Müdürü Yaşar Bıçak, Kadıköy Belediyesi Spor Müdürü Zafer Batar, Kartal Gençlik Spor İlçe Müdürü Baturalp Eliçelik, Kadıköy Gençlik Spor İlçe Müdürü Tarkan Mercul, İstanbul İl Voleybol Temsilcisi Sayın Erdal Fındık katıldı. Toplantıda, ES Voleybol’un yürüttüğü alt yapı çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, özellikle alt yapı takımları için sporcu seçmelerinin duyurulması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

ES VOLEYBOL NELER YAPTI?

Merkezi Dragos’taki Kovan Spor Kültürü Merkezi olan ES Voleybol Spor Kulübü, tamamen ücretsiz olarak antrenman yapan kız ve erkek performans takımlarıyla geleceğin milli sporcularını yetiştirme hedefinde. Kulüp, 40 kişiye varan antrenör kadrosu ile dikkat çekiyor.

Alt yapı çalışmalarına odaklanmış bir spor kulübü olan ES Voleybol, 15 yıllık geçmişinde 18 milli sporcu yetiştirdi; yüzlerce lisanslı kız ve erkek sporcu ile küçük, yıldız, genç ve A takım düzeylerinde takımlar çıkardı, voleybol okullarında eğitim programları düzenledi.

Voleybolu yaygınlaştırmak için ücretsiz şenlikler düzenleyen ES Voleybol, çalışmalarını genişletmek üzere 2015 yılında Eczacıbaşı Spor Kulübü ile bir altyapı işbirliği sözleşmesine imza attı. ES Voleybol ekipleri tarafından Kovan Spor Kültürü Merkezi’nden yönetilen Geleceğe Smaç projesi 2018-2019 sezonunda Türkiye genelinde 7 ilde, 18 kampüste toplam 3000 öğrenciye ulaştı.


ARŞİV