Exclusive tennis'in Mart sayısı da dopdolu

Gazete Kadıköy’e de sayfalarında yer veren Exclusive Tennis Mart sayısını internetten okuyabilirsiniz.

08 Mart 2012 - 15:02

Türkiye ve dünya genelindeki tenis haberlerini bir tıklamayla bilgisayar ekranınıza getirmenizi sağlayan www.exclusivetennis.net Mart sayısıyla da dopdolu. Bireysel olarak engelli sporcu kategorisinde dünyanın ilk e-magazin dergisi olan Exclusive Tennis, şık kapak tasarımı ve rengiyle okurlarının beğenisini kısa sürede kazandı. Her sayı farklı kapak rengiyle çıkan ve farklı konuları kapağına taşıyan dergi bu sayısında engelli tenisçileri kapağına taşıdı.

Derginin gündem ve eleştiri bölümünde iki yazı dikkat çekiyor. Biri www.exclusivetennis.net ile Exclusive Tennis dergisinin mimarı Gökhan Tanrıverdi’ye diğeri tenis camiasının yakından tanıdığı isim olan Nezih Dizdaroğlu’na ait. Tanrıverdi bu sayıda Tekerlekli Sandalye Türkiye Şampiyonası’nı gündeme getirmiş yazısında. Dizdaroğlu ise tüm spor dallarında olması gereken bir konuyu, centilmenliği tenis boyutunda ele almış.
Gazete Kadıköy’e de dergiye olan katkılarından dolayı ilk sayfalarında yer vererek teşekkür eden Derginin yazar kadrosu da entelektüel ve uzman isimlerden oluşuyor. Köşe yazıları eleştiri, karalama değil de okura bilgi verme amacıyla akademik bir anlayışla kaleme alınmış.
Tenisin önemli isimlerinden İnan Ülker bu sayıda sporcu olsun olmasın hepimizi ilgilendiren bir konuyu, ayak sağlığını köşesine taşıdı.
Vücut sağlığımızın ideal düzeyde olması için bedenimizin hareket kabiliyeti önemli bir konu ve Deniz Taş bu konuyu kaleme almış. Gevşeme teknikleri ile ilgili bilinmesi gereken püf noktaları bu yazıda bulabilirsiniz. Daha neler neler… Hepsi Exclusive Tennis’in Mart sayısında. www.exclusivetennis.net’i tıklayarak bilgisayarınızdan dergiyi okuyabilirsiniz.

ARŞİV