Fair Play buluşma

İstanbul Süper Amatör Ligi başlamadan önce kulüp temsilcileri düzenlenen yemekte bir araya gelerek fair play mesajı verdi

27 Ağustos 2015 - 16:39
Mustafa SÜRMELİ
2015-2016 Futbol Sezonunda Süper Amatör Küme Kulüpleri, İl Hakem Kurulu, Saha Komiserleri Derneği ve TFFHGD Yönetimi, Orhan Saka Amatörler Evinde geçen hafta düzenlenen yemekte buluştu.
Kulüplerin yanı sıra hakem camiası ve İASKF Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı yemekte konuşan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Genel Sekreteri ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür yeni sezonda kulüplere yardımcı olmak adına değişiklikler yapıldığını, yeni bir anlayış içerisinde kulüplerimize adil bir şekilde hizmet vereceklerini belirtti.
Genel Başkan Ali Düşmez de yeni sezonda Amatör Kurul’da alınan kararlar hakkında kulüpleri bilgilendirdi. Düşmez, 2015-2016 amatör futbol sezonunda kulüplerin de katkılarıyla fair-play anlayışının mevcut olacağını belirtti. Toplantıda kulüplerin temsilcileri de söz alarak Genel Başkan Ali Düşmez ve TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür ile fikir alışverişinde bulundu.  Toplantıda Kadıköy’ü Süper Amatör Ligi 3. Grupta temsil edecek olan Bostancı Spor Kulüp Başkanı Mustafa Pala da yer aldı.

ARŞİV