Farklı galibiyet sıkıntıları unutturdu

Süper Amatör’de Ataşehir Doğuşspor’da alınan farklı galibiyet yüzleri güldürürken, kulüp sponsor arayışlarını hızlandırdı...

23 Kasım 2011 - 09:26

Süper Amatör’de Ataşehir Doğuşspor’da alınan farklı galibiyet yüzleri güldürürken, kulüp sponsor arayışlarını hızlandırdı.

Ataşehir Doğuşspor rakibini gole boğdu. İstanbul Süper Amatör Ligi’nde sponsorsuz bir şekilde var olma mücadelesi veren, yönetimi, teknik ekibi ve futbolcularıyla arkasına taraftarlarının desteğini alarak maçlara çıkan Ataşehir Doğuşspor sergilediği mücadeleyle her şeyin maddiyat olmadığını adeta ispatlıyor. Geçtiğimiz hafta gazetemize verdiği röportajda kulübün sıkıntılı günler geçirdiğini, olumsuzluklara rağmen yılmadan lige asılacaklarını ifade eden Kulüp Başkanı Haydar Saraçoğlu’nu haklı çıkaran futbolcular şimdi baş tacı. İstanbul Süper Amatör Ligi 4. Grup 10. Hafta maçında son sıradaki Onurspor’u 4-0 yenmeyi başaran Ataşehir’in gözbebeği Ataşehir Doğuşspor aldığı galibiyetle puanını 9’a yükselterek riskli bölgeden kurtuldu. Ekip, haftaya iki sıra altında bulunan Kavacık deplasmanından da puan çıkarmayı başarırsa iyice rahatlayacak.
Diğer taraftan 1. Gruptaki temsilcimiz Bostancıspor’da işler bir türlü yolunda gitmiyor. Lider Levent ile İstanbul Süper Amatör Ligi 1. Grup 9. Hafta maçına çıkan Bostancıspor 2-0 mağlup oldu. Temsilcimiz haftaya Selvisporla karşılaşacak.
1.AMATÖR’DE SON DURUM
1. Amatör Liginde kulüplerimiz bu hafta genel anlamda başarılı performans sergiledi.
İçerenköy İ.Y haftayı 7-1’lik galibiyetle kapatarak 18 gruptan oluşan İstanbul Süper Amatör Ligi’nin 10. Haftasında en farklı galibiyetlerden birine imza attı. 17. Grup 10. Hafta maçında İst. Site ağlarına deplasmanda 7 gol gönderen İçerenköy İ.Y. puanını 12’ye yükseltti.
Aynı grupta Fikirtepe D.pınar ise deplasmanda Şile’yi 4-3 yenmeyi başararak puanını 15’e yükseltti.
İstanbul 1.Amatör Ligi 14. Grup 10. Hafta müsabakalarında temsilcimiz Hilalspor oynadığı futbol ve attığı gollerle göz dolduruyor. Kentimizin sessiz sedasız ama istikrarlı bir şekilde çıkışını sürdüren ekibi Hilalspor, Bulvarspor’u 4-0 yendi.
16. grupta Ataşehir İdmanyurdu, Adalar’ı 5-2 yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. 22 puanı bulunan lider, haftaya grubun alt sıralarındaki Tuzla Şifa deplasmanına gidiyor.
18. grupta Yeldeğirmeni istikrarlı bir gidişat sergiliyor. Deplasmanda Çavuşoğlu ile karşılaşan ekip, 1-1’lik beraberlikle puan almasını bildi. Ekip grubunda 15 puanla 3. Sıradaki yerini korudu.
Aynı grupta Kozyatağı ise evinde Sultantepe’ye 3-2 yenildi. Taçspor ise Pendik Kavakpınar’ı 3-1 yenerek puanını 10’a yükseltti.

ARŞİV