Fatih Terim basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu

Galatasaray Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktörü Fatih Terim, 2011-2012 sezonu boyunca Galatasaray’ı takip eden basın mensuplarıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda buluştu.

14 Haziran 2012 - 15:41
Galatasaray Futbol Teknik, İdari ve Sportif Direktörü Fatih Terim, 2011-2012 sezonu boyunca Galatasaray’ı takip eden basın mensuplarıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda biraraya geldi.
Kahvaltıya Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, yardımcı antrenörler Ümit Davala ile Hasan Şaş ve İdari Koordinatör Şükrü Hanedar da katıldı. Teknik direktör Fatih Terim, basın mensuplara yakın ilgi göstererek kendileriyle bol bol sohbet etti.
Terim, kahvaltı sonrası teşekkür sözleriyle başladığı konuşmasında, sezon boyunca basın mensuplarının yoğun emek harcadıklarına vurgu yaparak, “Bütün sene bizlerle beraber koşturdunuz. Özellikle en yakından cefayı çeken sizlersiniz. Bu yüzden sizlerle kahvaltıda buluşarak sizlere teşekkür etmeyi, bu birlikteliğimizin önümüzdeki yıllarda da inşallah en düzgün şekilde devam etmesini dilemek için bir araya geldik. Bugün görevli değilsiniz, bugün davetlisiniz. Onun için sadece bir teşekkür konuşması, siz bizim emeklerimize nasıl saygı duyuyorsanız, bizim de sizin emeklerinize saygı duyduğumuzu ifade eden küçük bir konuşma yapma ihtiyacı hissettim. Büyük emek verdiniz koca bir yıl. Hepimizin, her saniye aynı olmadığı ortamda, kahrımızı çektiniz. Bu birlikteliğimizin önümüzdeki yıllarda da aynı ciddiyetle, aynı sevgi, saygı çerçevesinde sürmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fatih Terim, son olarak kendisi, takımı ve arkadaşları adına Florya’ya gelen tüm basın mensuplarına teşekkür ederek yeni sezonda da beraber olmayı dilediğini sözlerine ekledi.

ARŞİV