Fenerbahçe sahaya indi

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Topuk Yaylası’na giden Fenerbahçe futbol takımı Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.

13 Temmuz 2012 - 12:12

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı için Topuk Yaylası’na giden Fenerbahçe futbol takımı Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Çeşitli sağlık testlerinden geçtikten sonra antrenmanlara hız veren ekip yeni sezon öncesi diri bir görüntü sergilerken takıma katılan yeni isimler de camiada ayrı bir hava oluşturdu.

Kulübün yeni transferlerinden Egemen Korkmaz, Fenerbahçe’de futbol oynayacağı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söylerken, takımın başarısı için elinden gelenin en iyisi yapacağını belirtti. Başarılı oyuncu, transferinde emeği geçen herkese de teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Başarılı stoper çok büyük bir camiaya geldiğinin bilincinde olduğunu, çok mutlu olduğunu vurguladı.

EGEMEN BAŞARILI BİR KARİYERE SAHİP
Stoper mevkiinde oynayan ve 2000 yılında Kartalspor’la profesyonel sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu, kulüp kariyerinin yanı sıra milli takımlarda da önemli görevler aldı. 2000 yılında ilk kez 18 yaş altı milli takımı aday kadrosuna çağrılan Egemen 2001 yılında 20 yaş altı milli takımıyla Akdeniz Oyunları’nda dördüncülük elde etti. Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş’ta forma giyen Egemen genç millî takımlar dahil, toplamda 27 kez milli formayı giydi. A milli takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Egemen Korkmaz güçlü fizik yapısı ve savunmadaki kritik müdahaleleri ile beğeni topluyor.
 
LEFTER KUPASI SONUÇLANDI
Lefter Küçükandonyadis anısına düzenlenen 1. Lefter Kupası sahibini buldu.
Adalar Müzesi tarafından düzenlenen ve Kınalıada, Burgaz, Heybeliada, Büyükada takımlarının katıldığı turnuvada Lefter’in Adalı ve İstanbul’un çeşitli semt ve kulüplerinden arkadaşları ile İstanbul kulüplerinin veteran oyuncularından seçilmiş Lefter dostları da forma giydi.
1.Lefter Kupası’nın final maçı ise Büyükada ile Heybeliada arasında yapıldı. Büyükada’yı 3-1 yenen Heybeliada 1. Lefter Kupası’nın sahibi oldu.
Kınalıada, organizasyonu 3. sırada tamamladı.
Şampiyon ekibe kupayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Serdar Erkan ile Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis ve eski futbolcu Selçuk Yula verdi. Galatasaray eski başkanlarından ve aynı zamanda sembolik olarak Heybeliada takımının kaptanı olan Alp Yalman, kupayı Lefter müzesine bağışlayacaklarını söyledi.

Finalde Heybeliada takımına mağlup olan Büyükada takımı ise ödülünü Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’ndan aldı.

ARŞİV