Fenerbahçe taraftarlarından destek yürüyüşü

Fenerbahçeli taraftarlar, Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım...

19 Nisan 2012 - 16:08

Fenerbahçeli taraftarlar, Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerine destek olmak için bir kez daha yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe kulüp yöneticileri ile bazı sporcuların yanı sıra kulüp çalışanları ve on birlerce taraftar da katıldı.

Trabzonspor maçının oynanacağı 15 Nisan Pazar günü öğle saatlerinde Şaşkınbakkal’da toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde, ellerinde çok sayıda pankart ve dövizlerle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na doğru yürüdü. Sayıları on binleri bulan taraftar topluluğu kulüp olarak birlik ve beraberlik içinde olunması mesajı verdi. Tribünlerdeki taraftar gruplarının yanı sıra ailelerin de çocuklarıyla birlikte yürüyüşte yer aldıkları gözlendi. Bu arada, yürüyüş için diğer illerden taraftarların da Bağdat Caddesi’ne geldikleri görüldü.


ARŞİV