Fenerbahçe'de bayram sevinci

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu, İstanbul Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin haklarında verdiği tahliye kararının ardından tahliye oldu.

05 Temmuz 2012 - 13:23
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu, İstanbul Özel Yetkili 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nin haklarında verdiği tahliye kararının ardından, Metris Cezaevi’nden tahliye olmasının ardından camiada bayram sevinci yaşanıyor.
23. duruşma sonunda tahliye kararlarının çıkmasının ardından tahliye olan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu’nu, tahliye kararının duyulmasının ardından Metris Cezaevi önünde toplanan binlerce taraftar karşıladı. Taraftarlar, Yıldırım ve lehine dakikalarca tezahürat yaptı. Başkan Aziz Yıldırım tezahüratlar, meşaleler, pankartlar ve slogonlar eşliğinde bir aracın üzerinden kendisini karşılayanları dakikalarca selamladı. Yıldırım ve Ekşioğlu’nu karşılayanlar arasında eski ve yeni yöneticiler ile yakınlarının da bulunması dikkat çekti. Başkanımız Aziz Yıldırım, taraftarın kendisine verdiği Fenerbahçe atkısı, Fenerbahçe formaları ve Türk Bayrağıyla Metris Cezaevi’nin önünden Kandilli’deki evine doğru yola çıktı.
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay ise yaptığı açıklamada; "Aziz Yıldırım tahliye edildi. Yargı yolu açık olmak kaydıyla karar verildi. Kendisi görevinin başındadır. Herhangi bir tedbir kararı yok. Gelip başkanlığa oturacak" dedi.
 
FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip Medical Park Hastaneler Grubu Göztepe Hastanesi’nde rutin sağlık kontrolünden geçti. 3 Temmuz Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde top başı yapan takımda oyuncular Mehmet Topal, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Salih Uçan, Özgür Çek, Recep Niyaz, Berk Elitez, Gökay Iravul, Erten Ersu ve Hasan Erbey ile Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, yardımcı antrenörler İsmail Kartal ve Fahrudin Ömeroviç ile Antrenör Turgay Altay Medical Park Göztepe Hastanesi’nde sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti.
Diğer taraftan Fenerbahçeli yöneticilerin tahliye kararının çıkmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinin giriş sayfası da dahil olmak üzere tüm
haberlerin “Sonsuza kadar Fenerbahçe” görseliyle sunulması dikkat çekti.

ARŞİV