Feneryolu siftah yaptı

Feneryolu’nun ilk galibiyetine imza attığı haftada İstanbul 2. Amatör Küme’deki Kadıköy temsilcileri 3 galibiyete imza attı.

02 Mayıs 2023 - 10:42

İstanbul 2. Amatör Küme’de mücadele eden 6 Kadıköy ekibinden 3’ü bu haftayı galibiyetle kapatırken 3 temsilcimiz de mağlubiyet yaşadı. Feneryolu 7. haftada ilk kez galibiyet sevinci yaşarken, Acıbadem ve Koşuyolu’nun namağlup yürüyüşleri sürüyor.

ACIBADEM LİDERLİĞİ BIRAKMADI
15. Grup’ta yer alan temsilcimiz Bostancı, uzatma dakikalarında yediği golle Riva Spor’a 2-1 mağlup oldu. Bostancı önümüzdeki hafta sonu grubun namağlup ekiplerinden Pendik Kavakpınar ile oynayacak.

16. Grupta ilk 6 hafta galibiyetle tanışamayan Feneryolu bu hafta şeytanın bacağını kırdı. İlk yarıda 4 gol bulduğu maçta Üsküdar İcadiye’yi 5-0 yenen temsilcimiz hafta sonu lider Ataşehir Doğuş ile karşılaşacak. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Kozyatağı İdman Yurdu ise Yenisahra’ya 3-2 yenildi. Kozyatağı yeni haftada Sancaktepe Belediye Gençlik ile rakip olacak.

17. Grup’ta namağlup olarak 2. sırada bulunan Koşuyolu, Yavuztürk Spor’u da 2-0 yendi. Koşuyolu önümüzdeki hafta sezonun önemli maçlarından birine çıkacak ve kendisi gibi namağlup olarak lider olan Pendim Doğan ile rakip olacak.

18. Grup’ta namağlup lider olan Acıbadem ise bu haftayı da zaferle kapatarak yürüyüşünü sürdürdü. Geriye düştüğü maçta İstanbul Altınordu’yu 2-1 yenen Acıbadem hafta sonu Ataşehirgücü ile karşılaşacak.

19. Grup’ta yer alan Acıbadem’de konuşlu İstanbul Çorumspor, bu hafta da Mehmet Rauf Lisesi’ne 3-0 yenildi. Ligde henüz puanla tanışamayan İstanbul Çorumspor önümüzdeki hafta sonu Kartal Elçi ile oynayacak.  


ARŞİV