Fikirtepe düştü Acıbadem liderliğe yükseldi

Süper Amatör'de normal sezon sona ererken Fikirtepe Dumlupınar ligden düştü. Acıbadem ise 1. Amatör'de liderliğe yükseldi.

11 Nisan 2023 - 09:34

İstanbul Süper Amatör Lig'de normal sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Geçtiğimiz sezon Süper Amatör'e yükselen ve 2. Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Fikirtepe Dumlupınar sezonu 16 puanla 10. sırada bitirerek 1. Amatör Küme'ye düştü. Fikirtepe son maçında Özkacaahmet'e hükmen 3-0 mağlup oldu.

2. Amatör 15. Grup'ta yer alan Bostancı ise Maltepe Kültürspor'a 3-0 yenildi. 4 maç sonunda 4 puan toplayan Bostancı 7. sırada yeralıyor. Temsilcimizin hafta sonundaki rakibi Ferahspor.

KADIKÖY DERBİSİ KOZYATAĞI'NIN
Aynı lig'de 16. Grupta mücadele eden iki Kadıköy takımını kar karşıya getiren maçta ise Kozyatağı İdman Yurdu, Feneryolu'nu 1-0 yendi. Kozyatağı bu sonuçla 9 puana ulaşarak 4. sıraya yükselirken Feneryolu puansız olarak son sırada yer alıyor. İki ekipten Kozyatağı İdman Yurdu hafta sonu lider Sultan Mehmed Han ile karşılaşırken Feneryolu, Maltepe Fındıklı ile oynayacak.

İlk üç maçından beraberlikle ayrılan Koşuyolu ise 17. Grup'taki ilk 3 puanına ulaştı. Rakibi Atalar'ı 2-0 yenen Koşuyolu 17. Grup'ta 6 puanla 5. sırada. Temsilcimizn hafta sonundaki rakibi ise İstanbul Kartalları.

Sezona flaş bir giriş yapan Acıbadem, İyi Gençlik Spor Kulübü'nü 5-1 gibi farklı bir skorla geçerek puanını 10'a yükseltti ve 18. Grup'ta liderliğe yükseldi. Temsilcimiz hafta sonunda kendisiyle aynı puana sahip, averajla 2. sırada bulunan Şile Deniz Spor ile karşılaşacak.

19. Grup'ta yer alan Acıbadem'de konuşlu İstanbul Çorumspor ise Pendik Emekspor'a 7-0 yenildi. İstanbul Çorumspor yeni haftada Yenişehir Gençlik ile oynayacak.    

HAFTANIN PROGRAMI
Bostancı - Ferahspor
Kozyatağı İdman Yurdu - Sultan Mehmed Han
Feneryolu - Maltepe Fındıklı
Koşuyolu - İstanbul Kartalları
Acıbadem - Şile Deniz Spor
İstanbul Çorumspor - Yenişehir Gençlik 


ARŞİV