Filenin yıldızları Kalamış'taydı

Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi kortları Uluslararası Plaj Voleybolu Şampiyonası kapsamında Beach Volley’in yıldızlarını ağırladı

03 Temmuz 2015 - 10:25
Mustafa SÜRMELİ
Kadıköy uluslararası düzeyde spor etkinliğine ev sahipliği yaptı. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Uluslararası Pro Beach Tour Kalamış Open 2015’in altıncı etabı, 26-28 Haziran 2015 tarihlerinde Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi plaj voleybolu kortlarında düzenlendi.

BEACH VOLLEY SICAĞI
Final karşılaşmaları 28 Haziran Pazar günü 15.00’da başladı. Yaz sıcağı altında oyuncular performans ve centilmenlikleriyle göz doldururken, izleyiciler de maçları heyecanla izledi. Festival havasında geçen turnuvayı NTV Spor canlı yayınlarken, saha dışında da güzel görüntüler vardı. Güneşin, sporun, denizin ve yeşilin keyfini çıkaranlar da çoktu.

FİNAL MAÇINA YAKIŞTI
Erkeklerde şampiyon, Selçuk Şekerci-Hasan Hüseyin Mermer ikilisinden oluşan İba Kimya oldu. Şampiyonlar kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil’den aldı. İkinci olan Engin Özbek-Özkan Hayırlı ikilisinin kupa ve madalyalarını TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi verdi.

Üçüncü Şafak Sezer-Taha Sabah ikilisine ise kupasını Veteran Voleybol Koordinatörü Altan Arslan, madalyalarını Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Zafer Batar verdi.

 
BREZİLYALILARA İLGİ YOĞUNDU
Kadınlarda şampiyon, Naiana Rodrigues de Araujo-Andrezza Martins das Chagas’den oluşan Marmara Kolonya takımı oldu. Şampiyonluk kupa ve madalyalarını TVF Başkanı Özkan Mutlugil verdi. Fatma Yıldırım-Merve Nezir’den oluşan ikinci takım Alcatel One Touch kupa ve madalyalarını TVF Plaj Voleybolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakmak’tan aldı.
Vendula Haragova-Michaela Formankov’dan oluşan Gökcan Koleji ise üçüncülük kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurulu Üyesi İbrahim Dağıstanlı, madalyalarını ise TVF Plaj Voleybolu Kurulu Üyesi Soner Erdoğmuş’tan aldı.
Turnuvayı Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Onur Temurlenk, Kadıköy Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Zafer Batar’ın yanı sıra Galatasaray Voleybol Erkek Takımı Antrenörü Nedim Özbey de maçları heyecanla izledi.

ARŞİV