Formalar göz kamaştırıyor

Fenerbahçe’nin yeni sezonda giyeceği formalar yeni tasarımlarıyla taraftarın beğenisine sunuldu.

31 Temmuz 2015 - 11:58
Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi Efsane Çubuklu Forma, V-insert yaka tasarımı ile öne çıkıyor. Formanın taraftar için hazırlanan versiyonunda arka bölüm önemli bir yenilik olarak tamamen çubuklu olarak tasarlandı. Formanın alt bölümünde bulunan sarı bant, modern ve sade bir şıklık katıyor.
Deplasman Forması, gri melanj desen üzerinde enine turkuaz çizgiler ile farklı ve şık bir görünüm sunuyor. Forma bisiklet yakası ile öne çıkıyor. Forma’da yer alan Fenerbahçe arması tasarımın bütünüyle uyumlu bir şekilde lacivert üzerine gümüş rengiyle dikkat çekiyor. Formanın kol uçları ve alt bölümünde yer alan lacivert meş katman formanın şıklığını tamamlıyor.
Hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan lacivert renkteki üçüncü forma geleneği, ek bir tasarım unsuru olan neon detaylar ile çarpıcı bir görünüm kazanıyor. Fenerbahçe arması sarı, göz alıcı neon rengiyle dikkat çekiyor. Kalkık polo yaka tasarımı ile öne çıkıyor. Kol uçları ve alt bölümünde yer alan lacivert meş katman formanın sade ve zengin tasarımını tamamlıyor.
Robin Van Persie ve Nani formaları revaçta.

ARŞİV