Futbol mevsimi başladı!..

Kadıköy’ün İstanbul Süper Amatör Ligi’ndeki gururu Bostancıspor ile 1. Amatör Lig’teki takımlarımızın durumunu hafta hafta sayfalarımızdan okuyacaksınız....

05 Ekim 2011 - 11:29

Kadıköy’ün İstanbul Süper Amatör Ligi’ndeki gururu Bostancıspor ile 1. Amatör Lig’teki takımlarımızın durumunu hafta hafta sayfalarımızdan okuyacaksınız.

Sayılı günler çabuk geçti ve özellikle erkek sporseverlerin beklediği günler geldi çattı. Tüm liglerde futbol heyecanı tekrar başladı. Türkiye Süper Ligi heyecanının yanı sıra amatör liglerde de futbol heyecanı 2011-2012 sezonuna merhaba dedi. İstanbul Süper Amatör Ligi ile birlikte İstanbul 1. Amatör Ligi’nde de ilk haftalar geride kaldı.
Gazete Kadıköy, bundan böyle Kadıköy ve civarındaki takımlarımızın da içinde yer aldığı Süper Amatör Ligi ve 1. Amatör Ligi maçlarına spor sayfasında yer verecek.
Kadıköy’ün İstanbul Süper Amatör Ligi’ndeki gururu Bostancıspor’un ligdeki gidişatını Gazete Kadıköy sayfalarından öğrenme imkânına sahip olacaksınız.
SÜPER AMATÖR LİGİ’NDEKİ BAZI BÖLGE TAKIMLARIMIZ
Süper Amatör Ligi’nde takımlar 6 farklı grupta mücadelelerini sürdürüyor.
1. Grupta Bostancıspor,
2. Grupta Çamlıca
3. Grupta Anadolu Hisarı,
4. Grupta Ataşehir Doğuşspor, İdealtepespor ile İst. Kartal Bld.,
5. Grupta Bağlarbaşı, Çakmak ve Dudullu,
6. Grupta Selimiye,
takımları yer alıyor.
Süper Amatör 1 Grupta Bostancıspor üçüncü haftayı bay geçti. 13 takımlı grubunda 11. sırada. Haftaya Galata karşısına çıkacak.
13 takımlı 2. Grupta 11. Sıradaki Çamlıca ise son maçında Alibeyköyspora deplasmanda 2-1 yenildi. Haftaya 10. Sıradaki Y. Esenyut’u konuk edecek.
3.Gruptaki Anadoluhisarı kendi sahasında İncirli ile sahasında berabere kaldı. 8. Sıradaki takım haftaya Dikilitaş deplasmanına gidiyor.
4. Gruptaki Ataşehir Doğuşspor 7. Sırada ve geçtiğimiz hafta İdealtepesporla deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İdealtepespor ise 3. sırada. İstanbul Kartal Belediyespor ise grupta 2. sırada. Kartal Belediye geçtiğimiz hafta Kavacık’ı 3-1 gibi net bir skorla yendi.
5. Grupta Bağlarbaşı 5. sırada ve geçtiğimiz hafta Çengelköy’e deplasmanda 2-1 kaybetti. Çakmakspor ise grupta 4. sırada. Ortaçeşme’yi deplasmanda 0-1 skorla yenmeyi başardı. Dudullu ise 12 takımlı grupta 11. sırada. Dudullu geçen hafta K.K. Bekir Mevlana’ya evinde 1-2 skorla yenildi. 12 takımlı 6. Grupta Selimi’ye 5. Sırada ve geçen hafta Rami’yi deplasmanda 0-2 yenmeyi başardı.
1. AMATÖR LİG’TEKİ BAZI BÖLGE TAKIMLARIMIZ
İstanbul 1. Amatör Ligi’nde 18 grupta takımlar mücadele ediyor.
15. Grupta Koşuyolu,
16. Grupta Ataşehir İdman Yurdu,
17. Grupta İçerenköy İdman Yurdu,
18. Grupta Yel değirmeni ile Kozyatağı
Koşuyolu grubunda deplasmanda son maçında Libadiye’yi 1-4 yendi. 3. Sıraya yükselen Koşuyolu, Barbaros’u ağırlayacak.
16. grupta Tuzla Şifa’yı 4-1 gibi net skorla yenen Ataşehir İdmanyurdu lider ve Ü. Anadolu deplasmanına gidecek.
17. Grupta ise İçerenköy idman Yurdu Karabekirspor’a 4-3 yenildi. Takım Cevizli G. Gücü önüne çıkacak. Fikirtepe Dumlupınar ise grupta 2. Sırada ve geçen hafta İst. Site’yi 1-2 yenen ekip, Karabekirspor’u ağırlayacak.
18.grupta 6. Sıradaki Yeldeğirmenispor, Sultantepe deplasmanına gidiyor. Grubun en alt sırasındaki iki takım olan 8. sıradaki Kozyatağı ise son sıradaki Altınordu deplasmanında galibiyet arayacak.

ARŞİV