Futbolda 17.hafta flaş skorlarla hafızalarda kaldı

İstanbul 1. Amatör Ligi karşılaşmaları bu hafta da heyecanlı geçti. Kadıköyümüz ve civarındaki futbol kulüplerimiz arasında yenen, yenilen ve berabere kalanlar oldu. 17.haftanın en flaş sonuçlarını...

14 Ocak 2011 - 10:34

İstanbul 1. Amatör Ligi karşılaşmaları bu hafta da heyecanlı geçti. Kadıköyümüz ve civarındaki futbol kulüplerimiz arasında yenen, yenilen ve berabere kalanlar oldu. 17. haftanın en flaş sonuçlarını İstanbul 1. Amatör Ligi 13. Grupta yer alan Bostancıspor ile 15. Grupta yer alan Yeldeğirmeni spor aldı. Bostancıspor 9 Ocak Pazar günü Maltepe Belediyesi sahasında oynanan karşılaşmada rakibi Pendik Doğanspor’u 7-0 mağlup etti. Bostancıspor başarılı yönetimi ve futbolcularıyla aldığı bu galibiyet sonrası 37 puanla gurubunda birinci sıraya yükseldi. Aynı gurupta yer alan Fikirtepe Dumlupınar futbol takımı ise Başıbüyük Stadı’nda oynanan maçta Gülsuyuspor’a 5-2 mağlup oldu. Fikirtepe Dumlupınar aldığı bu sonuçla 29 puanla 4. sırada yer aldı.
14. grupta yer alan iki takımımızdan Ataşehir İdman Yurdu, Sarıgazi ile yaptığı maçı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak, 37 puanla 2. sıraya yükseldi. Haydarpaşa Demirspor ise Anafen Koleji’ne 7-2 yenilerek, 18 puanla 7. sırada yer aldı.
15. Grupta Sancaktepe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ise İçerenköy İdman Yurdu Tokatköy Spor’a 5-4 yenildi. Koşuyoluspor Gümüşsuyuspor ile 1-1 berabere kalırken, Yeldeğirmenispor, Çavuşbaşı ile yaptığı karşılaşmayı 7-0’lık farklı bir galibiyetle tamamlayarak bol gollü bir maç izletti. Bu skorlarla Yeldeğirmenispor 32 puanla ikinci, İçerenköy İdmanyurdu 28 puanla beşinci, Koşuyoluspor 18 puanla 8. sırada yer aldı.

Mustafa Sürmeli
 


ARŞİV