Genç raketler kapıştı

TAÇSPOR kortlarında düzenlenen Avrupa 14 Yaş Genç Erkekler Kış Tenis Kupası sona erdi

07 Şubat 2013 - 14:17
Taçspor Kulübü’nün ev sahipliğini yaptığı Avrupa 14 Yaş Genç Erkekler Kış Tenis Kupası, 1 Şubat Cuma günü saat 10.00’da açılış töreni ile başladı
Törene; İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Adnan Kuzu, Taçspor Kulubü Başkanı Mahmut Naibi, Taçspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Gökçer, Uğur Saruhanoğlu, Fatih Tamay, birçok basın mensubu ve çok sayıda tenissever katıldı.
14 Yaş Milli Takımlar Sorumlusu Taçspor Kulübü Başantrenörü Erdinç Baykal ile Seraceddin Turan’ın antrenörlüğünü yaptığı Milli Takımımızda Ergi Kırgın, Kaya Göre, Can Kaya ve Polat Gülcür yer aldı. Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Finlandiya, Fransa, Letonya, Portekiz, Romanya ve Slovakya olmak üzere toplam 8 ülkeden en iyi 3 oyuncunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada takımlar teklerde iki, çiftlerde ise tek maç yaparak toplam 27 maç oynadılar.
Oynanan maç sonuçlarına göre sıralama şöyle oluştu:
1. Fransa
2. Türkiye
3. Portekiz
4. Romanya
5. Slovakya
6. Finlandiya
7. Almanya
8. Letonya
Bu sonuçlara göre Fransa ve Türkiye takımları 15-17 Şubat 2013’de İtalya’da oynanacak final maçlarına katılma hakkı kazandılar. Taçspor yönetimi kendi kortlarında düzenlenen organizasyon sonunda yaptığı açıklamada, “Turnuvada başarı ile mücadele eden başta Türk Milli Takımımız olmak üzere tüm ülke takımlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

ARŞİV