Genç sporcunun başarısı

Kadıköylü genç boksör, kariyerinin başında önemli başarılara imza atmaya başladı

20 Ekim 2016 - 15:29
Kadıköylü Fatih Aydın, 24 yaşında daha kariyerinin başında genç bir boksör. Çıktığı karşılaşmalarda sergilediği başarı ve galibiyetler gelecek için umut veriyor. Fatih Aydın Kadıköy Boks Spor Kulübü’nde çalışmalarını sürdürüyor.

SIKI ANTRENMANLA MAÇA HAZIRLIK
68 ile 70 kilolarında profesyonel olarak ringe çıktığını söyleyen Fatih Aydın, yaklaşık iki yıl önce İstanbul’da düzenlenen Türkiye-Azerbeycan maçında uluslararası kemer şampiyonası maçını nakavt ile kazandığını belirtti. Geçtiğimiz ay Kocaeli’nde düzenlenen ve canlı yayınlanan Türkiye-Almanya Mix Fight Gala maçına Kadıköy Boks Spor Kulübü sporcusu olarak katıldığını ve altın madalya kazanarak şampiyon olduğunu söyleyen genç sporcu, bir dönem profesyonel bokstaki başarıları ve parlak kariyeriyle tanınan ve şimdi antrenörlük yapan Serdar Avcı ile maçlara hazırlanıyor.

DESTEK BEKLİYOR
Fatih Aydın, “5 yıldır boks yapıyorum. Ayrıca kickboks profesyonel maçlarına da çıkıyorum. Antrenmanlarımızın temposu artmaya başladı. 5 Kasım’da Türkiye-Rusya arasında profesyonel boks maçımız var. Serdar hocam beni o maça hazırlıyor. Çok iyi hazırlanıyoruz. 5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Onunla çalışmaya başladıktan sonra maç kazanmaya başladım. Bu maçta Kadıköy Boks Spor Kulübü’nü temsil edeceğim” dedi.
Antrenör Serdar Avcı’nın antrenman programı doğrultusunda her sabah antrenman yaptığını belirten başarılı sporcu, “Koşuyorum. Kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışmaları içeriyor antrenmanlar. Yaklaşık bir buçuk saat sürüyor. Düzenli, her sabah bir de akşamleyin boks ile kick boks derslerimiz oluyor. Orda da antrenmanlarımız devam ediyor” diye konuştu. 5 Kasım’da Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye-Rusya arasındaki tek maç usulü oynanan şampiyonluk maçında Kadıköy ve Kadıköy Boks Spor Kulübü’nü temsil edeceğini ifade eden Fatih Aydın, tüm Türkiye’nin desteğini beklediğini belirtti.

 

ARŞİV