Golün sahibi konuştu: ‘Türkiye Şampiyonu olacağız'

Melahat Akkutlu Ortaokulu’nu attığı golle şampiyonluğa taşıyan sol bek oyuncusu Sinan, o anki duygularını, ‘Gol sonrası çok duygulandım. Bir daha yaşamayı çok isterim o duyguyu’ diye anlatıyor.

13 Mart 2013 - 11:37
 
Mustafa SÜRMELİ
Sinan Akdeniz Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu 8-A sınıfı öğrencisi. 14 yaşında başarılı bir genç. Gelecek vaat ediyor. Her gencimiz gibi onun da gelecek planları var ve futbolcu olamazsa beden eğitimi öğretmeni olmayı çok istiyor. Takımının sol bek oyuncusu. Zaten kader golünü de sol ayağıyla attı ve İstanbul Şampiyonluğunu son dakikalarda Kadıköy’e getirdi. Gazete Kadıköy’ün takip ettiği final maçı ve sonrasında yaptığı haberlerle şimdi Kadıköy spor camiası Melahat Akkutlu Ortaokulu’nun şampiyonluğunu ve Sinan’ı konuşuyor.
Sol bek oyuncusu olan Sinan elemelerde attığı golden sonra şampiyonadaki en kritik golü final maçında rakip kaleye gönderdi. Açıkçası Sinan’ın sol ayağından rakiplerin korkması lazım dersek abartmış olmayız.  “O duyguyu gerçekten bir daha yaşamak isterim” derken Sinan’ın gözleri parlıyor, sesi titriyor. Arkadaşlarımın da desteğiyle gol sonrası çok duygulandım. Bir daha yaşamayı çok isterim o duyguyu” diyor ve devam ediyor: “Golden sonra ne olduğunu hiç hatırlamıyorum. Bütün arkadaşlarım sevinçle bir anda üzerime geldiler. Sevinç yumağı oluşturduk. Çok sevindim. Bunun kadar duygulanmadım. Çok mutlu olmuştum golü attığımda.” Sinan şu anda Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yetiştirdiği bir sporcu ve başarısı ailesini, öğretmenlerini ve tabiî ki kulübünü gururlandırdı. “Annemi ve babamı gururlandırdığım için çok mutluyum. Allah razı olsun onlardan. Beni destekliyorlar. Çok sevindiler onlar da benim gibi. Tebrik ettiler” diyen Sinan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öğretmenlerimi ve kulübümdeki hocalarımı çok seviyorum. Zeki ve İlter hocalarımızın desteğiyle de Türkiye şampiyonu olacağımıza inanıyorum. Takım olarak hep bir aradayız. Arkadaşlık çok iyi. Birbirimizin oyun özelliklerini tanıyoruz. İnşallah Türkiye Şampiyonasında da birinci olacağımıza inanıyorum. Hepimiz kaliteli futbolcularız. Final maçında stoperimiz eksikti. Çünkü kendisi Milli Takım’daydı. Onun da yokluğunu yaşadık. Onun da katılımıyla Türkiye şampiyonu olacağımıza inanıyorum.”

‘RAKİPLER KORKSUN’
Rakiplerine de “Benden korksunlar” diye mesaj gönderen Sinan, “İstanbul’da da zaten karşımıza korkarak geliyorlardı. Türkiye şampiyonasında da öyle olacak. Rakibi her zaman için ısırmamız lazım” diyor.

YAŞITLARINA TAVSİYELER
Sinan, yaşıtlarına da “Herkes yeteneğine göre bir alan seçsin. Bence herkes spor yapmalı. Sporun herkesin hayatında olması gerekiyor” tavsiyesinde bulundu.
 

ARŞİV