Öğrenciler onları seçti

Geleceğin yetişkinleri, 18 kategoride ‘2010 Yılının En İyileri’ni belirledi. Spor dalında Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay’ın sunduğu ‘% Yüz Futbol’ en iyi spor programı seçildi.

02 Şubat 2011 - 16:52


Özel ALEV Okulları tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Yılın En İyileri Ödül Töreni”; 27 Ocak Perşembe günü Ömerli Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Yaşları 12–19 arasında değişen Özel ALEV Okulları öğrencilerinin, düzenlenen anket aracılığıyla belirledikleri “2010 Yılının En İyileri”; ödüllerini öğrencilerden aldılar.
Avusturya Liseliler Vakfı tarafından kurulan Özel ALEV Okulları; “2010 Yılının En İyileri”ni, İlköğretim 7–8. sınıf ve lise öğrencileri arasında düzenlenen anket sonucunda seçti. 2010 yılının Aralık ayında gerçekleştirilen anket çalışmasında geleceğin yetişkinleri, 18 kategoride “2010 Yılının En İyileri”ni belirledi.
338 öğrencinin cevaplarının tek tek okunmasıyla sonuçlandırılan anket çalışmasında seçilen, aralarında Ayça Bingöl, Aras Bulut İynemli, Selçuk Erdem, Yılmaz Özdil, Fatih Altaylı, Rıdvan Dilmen, Can Dündar, Bay J, Yekta Kopan, Ahmet Ümit, “Eyvah Eyvah” filminin yönetmeni Hakan Akgül gibi birçok önemli ismin bulunduğu “2010 Yılının En İyileri”; ödüllerini kendilerini seçen öğrencilerden aldılar. Özel ALEV Okulları Yönetimi tarafından belirlenen “Onur Ödülü” ise bu yıl, Aydın Boysan’a verildi. Öğrenciler yılın en iyi spor programı olarak NTV’de yayınlanan Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay’ın sunduğu “% Yüz Futbol”u, en iyi sporcu olarak da Dünya Basketbol Şampiyonası’nda ikinci olmayı başarın “12 Dev Adam”ı seçtiler.


ARŞİV