Habire Yahşi İstanbul 1.'si

Habire Yahşi için İstanbul şampiyonası geride kaldı. Şimdi sırada Türkiye Şampiyonası var.

15 Mart 2011 - 13:54


İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği İstanbul Liselerarası Erkekler Voleybol Şampiyonasında Kadıköy Habire Yahşi Lisesi şampiyon oldu. Tuna Lisesi’ni final karşılaşmasında 25-18, 33-31, 25-23, 12-25, 15-11’lik setlerle 3-2 mağlup eden Habire Yahşi Lisesi yeni hedefini belirledi: Türkiye Şampiyonluğu…

7 Mart Pazartesi günü Bayrampaşa Tuna Lisesi’yle yaptığı maçı 3-2 kazanarak İstanbul 1.si olan Habire Yahşi Lisesi’nin sergilediği başarı nedeniyle şu günlerde lisede adeta bayram havası esiyor. Habire Yahşi Lisesi elde ettiği şampiyonlukla 29-Mart-2-Nisan tarihleri arasında Adana'da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine katılmaya da hak kazandı.
Lisenin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Tek hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Takımımızı kazandığı olağanüstü başarıdan ötürü tebrik ediyoruz. Bu büyük başarının mimarı; canını dişine takarak çalışan sporcularımız ve hocalarına ,ayrıca her zaman onlara büyük destek olan başta okul müdürümüz Osman Gökdere olmak üzere tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Tüm Habire Yahşi Ailesi olarak kalbimiz ve desteğimiz her zaman takımımızla.” denildi.
 


ARŞİV