Hakemlerimizle gururlanıyoruz

16 yıl aradan sonra 2012 Avrupa Şampiyonası'nda görev alan ilk Türk hakemi olmayı başaran Cüneyt Çakır, turnuvada 1'i yarı final olmak üzere 3 karşılaşmada düdük çaldı.

13 Temmuz 2012 - 12:24
 
16 yıl aradan sonra 2012 Avrupa Şampiyonası'nda görev alan ilk Türk hakemi olmayı başaran Cüneyt Çakır, turnuvada 1'i yarı final olmak üzere 3 karşılaşmada düdük çaldı. Ayrıca Cüneyt Çakır, birisi İspanya-İtalya Finali toplam 2 maçta da dördüncü hakem oldu. Ayrıca Hüseyin Göçek de Yunanistan-Rusya karşılaşmasında dördüncü hakemlik yaptı.
 
8 Haziran-1 Temmuz 2012 arasındaki turnuvada tüm Türkiye'nin gururla takip ettiği hakemimiz gururlandırırken; diğer taraftan FIFA kokartlı plaj futbolu hakemimiz Arda Ergene ile de gururlandık. Ergene, Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası 2013 Elemelerinde görev yapıyor.
 
1 Temmuz'da başlayan elemelerde grup maçları sona erdiğinden, görev yapan 17 hakemden 7'si ülkesine döndü. 2.tur ve devamında görev yapacak olan 10 plaj futbolu hakemi arasında da yer alan Arda Ergene, turnuvada şimdiye kadar; Polonya-Almanya, Macaristan-Bulgaristan, İsviçre-İngiltere, İngiltere-Belarus ve Çek Cumhuriyeti - Macaristan maçlarını yönetti.
 

ARŞİV