Halk koşusuna kayıtlar devam ediyor

17 Kasım Pazar günü saat 09.00'da Altunizade Köprüsü’nün altında başlayacak olan Halk Koşusu kayıtları sürüyor.

07 Kasım 2013 - 12:05
17 Kasım Pazar günü saat 09.00'da Altunizade Köprüsü’nün altında başlayacak olan Halk Koşusu kayıtları sürüyor.
 
Önceki adı Avrasya Maratonu olan ve Vodafone 35. İstanbul Maratonu olardak adı değiştirilen etkinlik için geri sayım başladı. http://www.istanbulmarathon.org/tr den yapılan duyuruda 17 Kasım 2013 Pazar günü saat 09.00'da başlayacak olan 2013 Yılı Vodafone 35. İstanbul Maratonu'na kayıtların rekor bir katılımla tamamlanarak kapandığı belirtildi.
Diğer taraftan maraton parkurunda değişikliğe gidildi. 15 kilometrelik parkurunun bitiş yeri Sultanahmet'ten, Eminönü'nde bulunan İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin önüne alındı.
Maratonun halk yürüyüşü ise 17 Kasım günü, saat 09.30'da başlayacak. Halk yürüyüşü, Altunizade Köprüsü altından başlayacak ve Beşiktaş, Dolmabahçe'de son bulacak. Halk Yürüyüşü kayıtları 1 Kasım itibari ile başladı. 100 bin kişilik kontenjan dolana kadar devam edecek olan kayıtlar 09.00-19.00 saatleri arasında ilgili internet sayfasında belirtilen kayıt stantlarından yapılabilecek. Meydanlar, AVM'ler, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin Tesisleri, iskeleler ve merkezi yerlerde kurulacak kayıt stantlarından gerekli formun doldurulması sureti ile kayıtlar gerçekleştirilecek. Kayıt için katılımcının kimliği ile en yakın kayıt standından kayıt formu doldurması ve verilecek olan göğüs numarasını alması yeterli olacak. Kadıköy-Eminönü İskelesi önünde de maraton kaydı için stant kuruldu. Halk yürüyüşüne tüm katılımcılar ücretsiz kayıt yaptırabilecek.

ARŞİV