Haydi Kış Spor Okulu'na

Ataşehir’de yeni dönem ücretsiz Kış Spor Okulları başladı. Spor Okulları, çocuklara 7 farklı dalda spor eğitimi alma fırsatı sunuyor...

28 Eylül 2011 - 11:40

Ataşehir’de yeni dönem ücretsiz Kış Spor Okulları başladı. Spor Okulları, çocuklara 7 farklı dalda spor eğitimi alma fırsatı sunuyor.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ve binlerce öğrencinin katıldığı “Kış Spor Okulu”projesi, bu yıl  yeniden Ataşehirlilerle buluşuyor. Futbol, Basketbol, Voleybol, Taekwondo, Jimnastik, Boks ve Kick Boksdallarından oluşan spor okulu,  Celal Yardımcı İlköğretim Okulu Spor Salonu ve Yeni Çamlıca Ataevi’nde gerçekleştirilecek.
05-13 yaş arasındaki çocukların katılacağı proje kapsamında yer alan branşlardan futbol dersleri Yeni Çamlıca Ataevi’nde diğer branşlar ise Celal Yardımcı İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda yapılacak.

Katılımın ücretsiz olarak yapıldığı projede kayıtlar için Ataşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvurulabiliyor. Ekim ayına kadar sürecek kayıtlar için, öğrencilerin T.C. Kimlik Numarası ve  sağlık ocağından alınmış sağlık raporu ile ilgili birime başvurması yeterlidir.


ARŞİV