Hayır için yoga…

24 Temmuz 2019 - 10:13

Kadıköy’de bulunan Nuve Yoga, “ Yoga ile Koruncuklara El Ver” etkinliği düzenliyor. Etkinliğin düzenleyicileri, “Nuve Yoga olarak stüdyomuzu, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına, dopdolu bir programla açıyoruz. Bir çocuğun hayatına dokunmak, dünyayı güzelleştirmek adına atabileceğimiz belki de en güzel adımdır. Onlar güldükçe, onlar yaşadıkça geleceğin tohumları atılır. Nuve Yoga sizleri, sevgiyi en derinden hissedebileceğimiz ve bu sevgiyi paylaşabileceğimiz bir gelecek için, korunmaya muhtaç çocukların elinden tutmaya, onların geleceğine bir nefes katmaya çağırıyor.” çağrısını yapıyor.

28 Temmuz Pazar günü sabah 9:00’da başlayacak yoga seansları akşam 19:00’a dek sürecek. Programda Hande Akmehmetoğlu, Serhat Çınar, Zeynep Büyükyazıcı, Sinem Er, Gül Dirican, Evrim Canatan, Onur Doğan ve Mutlu Canatan eğiten olarak yer alacak. Ders ücretleri 20 TL olacak. Elde edilen gelirin tamamı Koruncuklar’a gidecek.  Rezervasyon: 0541 745 01 01 (Caferağa Mh. Hacı Ahmetbey Sk. Taşpınar Apt. No. 13/4)

Gençlere ücretsiz nefes!

Nefes Terapi Uygulayıcıları Rüzgar Güliz, Derya Öztürk ve Demre Uyanık, Moda’daki stüdyolarında 20 yaş altı genç ve çocuklara ücretsiz nefes terapisi veriyor. Güliz, Öztürk ve Uyanık, “Sağlıklı bir nefes sağlıklı bir bedenin ve psikolojinin olmazsa olmazıdır. Biz üç ekip arkadaşı nefes koçları olarak, özellikle 20 yaş altındaki gençlerin ve çocukların doğru nefes alıp almadıklarına dikkat edilmesi gerektiğini düşünerek ve bu yaş grubunun öğrenci olduklarını dikkate alarak, onlara hiç bir talebimiz olmaksızın nefes seansları vermeyi seçtik. Günümüzde sınav stresi, ergenlik ve erken ergenlik sorunları ile uğraşan bu yaş grubu arkadaşlarımıza ulaşabilirsek ve bir katkımız olabilirse, ne mutlu bize.” Diyor.  (iletişim için: 05357141798)


ARŞİV