Herkes için spor

“Herkes için spor” sloganıyla sporun kapılarını herkese açan Gazete Kadıköy bu yönüyle de beğeni topluyor.

08 Mart 2012 - 15:04

“Herkes için spor” sloganıyla sporun kapılarını herkese açan Gazete Kadıköy bu yönüyle de beğeni topluyor. Sporun futbolla özdeşleştiği günümüzde sayfalarını diğer branşlara açmakla yetinmeyip, kadın okur kitlesine yönelik haberlere de birçok yayın kuruluşundan fazla yer veren Gazete Kadıköy, bayan futbolu, bayan voleybolu, pilates, yoga gibi spor branşlarıyla ilgili haberlere de sayfalarında yer vermeye devam edecek.

PİLATES’İ BİZDEN TAKİP EDİN
Gazete Kadıköy bu anlayışla önümüzdeki haftadan itibaren spor sayfasında yeni bir bölümle karşınızda olacak. İsteyen herkesin takip edip vücut sağlığı için faydalanma imkânı bulacağı bu bölümün özellikle hanım okurlarımıza hitap edeceğini de söyleyebiliriz. “Haftanın Pilates Hareketi” başlıklı bu bölümde Türkiye Jimnastik Federasyonu Pilates Eğitmenliği Uzmanlık Belgesi’ne sahip Nurcan Bengin, başlangıç seviyesinden başlayarak, kolay yapılabilir pilates hareketlerini fotoğraflı olarak okurlarımıza anlatacak. Bu bölümde yapılan hareketin adı, özellikleri, nasıl yapılacağı, faydaları da okurlara bilgi olarak aktarılacak.
BİZE ULAŞIN
Gazete Kadıköy tüm sayfalarında okurların görüş, eleştiri ve önerilerine önem veriyor. Sporun toplumun her kesimine yayılması, yaşam disiplini haline gelmesi amacıyla belli bir sistem doğrultusunda spor sayfasını hazırlayan Gazete Kadıköy’e; spor sayfasında olmasını istediklerinizi www.gazetekadikoy.com.trveya 0216 348 70 60 no’lu telefondan bize ulaşarak iletebilirsiniz.

ARŞİV