İstanbul Voleybol yeni sezona hazırlanıyor

Hem sporcu yetiştiriyor hem de liglerde mücadele ediyor.

27 Kasım 2013 - 16:02
İstanbul Voleybol Spor Kulübünün sporcu ordusu  genç ve yıldız takımları, hummalı bir şekilde yeni sezona hazırlanıyor. Haftada iki gün Burhan Felek Lisesi spor salonunda antrenman yapan İstanbul Voleybol sporcularının başarıya odaklandığı gözlenirken, kulübün geniş bir kadroya sahip olduğu, 2014- 2015 sezonunda İstanbul liglerinde fırtına gibi  eseceği voleybol çevrelerinde konuşuluyor.
Genç ve Yıldız olmak üzere her iki takımda da geniş kadroları olduğunu söyleyen Baş antrenör Can Çavuşoğlu, “Genç takımımız 20, Yıldız takımımız  26 sporcudan oluşuyor. Kızlar voleybolu çok seviyorlar ve antrenmanlarımızı aksatmıyorlar. 27 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında lige hazırlanmak için Antalya’da kamp yapacağız. Orada özel maçlarla takımlarımızı test edeceğiz” dedi.
 
KAPIMIZ VOLEYBOL SEVDALILARINA AÇIK
Kadrolarındaki oyuncuların kendi öz kaynakları olduğunu söyleyen kulüp başkanı Nukhet Yolaç da “Oyuncularımız Üsküdar Burhan Felek Lisesi salonunda yaptığımız voleybol okulu çalışmalarından yetişiyorlar, kendilerini geliştiriyorlar. Sistemli antrenmanlar sonucunda sağlam bir alt yapıyla yetişen oyuncularımız liglerde mücadele edecek düzeye erişiyorlar” diye konuştu.
Voleybol eğitimi veren sayılı kulüplerden bir tanesi olduklarını da belirten Nukhet Yolaç, kapılarının voleybolcu adaylarına her zaman açık olduğunu ve isteyenlerin kulübe ulaşmalarının yeterli olacağını söyledi.

ARŞİV