İstanbul'da spor adına büyük buluşma

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün (GSİM) organize ettiği ve bu yıl yedincisi düzenlenen 'Sporda Büyük Buluşma' ödül töreni, büyük bir katılımla gerçekleşti.

20 Haziran 2011 - 11:36

Sporun tabana yayılması ve geliştirilmesi, lisanslı sporcu sayısının artırılması, uluslararası turnuvalarda başarı grafiğinin yükseltilmesi, halka açık spor ortamlarının yapılması ile kurumlar arası diyalogun artırılması konularının konuşulduğu ve İstanbul’daki yetkililerin (Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe Spor Müdürleri, Spor İl Temsilcileri, Federasyon Başkanları ve İl Temsilcileri, Kulüp temsilcileri, basın mensupları) katıldığı, fikirlerinin paylaşıldığı, Sporda Büyük Buluşma ödül töreni 29 Mayıs 2011 Pazar günü CarrefourSA’nın sponsorluğunda Çatalca’da yapıldı.
Çatalca'daki Delta Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende ilçe belediye başkanları, basın kuruluşları, kulüp temsilcileri, federasyon başkanları ve il temsilcilerine GSİM tarafından ödüller verildi. Törene, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Spordan Sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, bazı ilçelerin belediye başkanları, kulüp temsilcileri, federasyon başkanları ve spor adamları katıldı. Plaket töreninin ardından canlı müzik gösterisi yapılırken, davetlilere hitaben İl Müdürü Tamer Taşpınar, İstanbul'da spora destek verenleri onurlandırmak ve amatör sporu daha çok teşvik etmek amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini kaydetti.
CarrefourSA Kurumsal İlişkiler ve Hukuk Direktörü Merter Özay ise ödül töreninde yaptığı konuşmada CarrefourSA olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde spor, eğitim, kültür-sanat ve çevre konularındaki sürdürülebilir projelere destek olmaya devam edeceklerinin altını çizerken, yeni neslin erken yaşta spora yönlendirilmesi ve Türkiye’de farklı spor dallarının tanıtılarak gelişiminin sağlanması için kurumlar arası iş birliklerine sıcak baktıklarını belirtti.

 


ARŞİV