İstanbul'un İl Spor Müdürü ne zaman atanacak?

Tamer Taşpınar yeni görevine atanınca 2012 Spor Başkenti İstanbul’un Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koltuğu boş kaldı...

19 Ekim 2011 - 15:08

İstanbul’a yıllarca Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak başarıyla hizmet eden tecrübeli spor adamı Tamer Taşpınar’a onurlu görev. İstanbul’da sporun gelişmesi için yaptığı çalışmalarının yanı sıra sıcak ve babacan yaklaşımıyla da sevilen İstanbul Gençlik ve Spor Müdürü Tamer Taşpınar, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı. Bundan sonra İstanbul’da kazandığı tecrübeyi, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın yardımcısı olarak tüm Türkiye için kullanacak olan Tamer Taşpınar’a Gazete Kadıköy olarak sorumluluğu büyük olan yeni görevinde başarılar diliyoruz.

İstanbul’da spor camiası ise son günlerde Tamer Taşpınar’ın yerine kimin atanacağını konuşuyor... Spor çevreleri, İstanbul’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanacak kişinin Tamer Taşpınar kadar İstanbul’u tanıması gerektiğini ve spor camiasıyla ilişkilerinin çok iyi olması gerektiğini ifade ediyorlar.
Tamer Taşpınar’ın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevine atanmasının ardından yerine vekâleten Şube Müdürü Taner Özgüven bakıyor.

ARŞİV