İşte GOL İşte ŞAMPİYON

320 okulun arasından sıyrılarak finale yükselen Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu İstanbul Şampiyonu oldu.

01 Mart 2013 - 08:47

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Yıldız Erkek Futbol Turnuvası Kadıköy’den Melahat Akkutlu Ortaokulu’nun şampiyonluğuyla sonuçlandı.  2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı spor faaliyetleri çerçevesinde 1999 ve 2000 doğumlu öğrenciler arasında düzenlenen İstanbul Okullararası Yıldız Erkek Futbol Turnuvasının şampiyonu, Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu oldu. İstanbul çapında 15 Ocak 2013 tarihinde oynanan grup maçlarıyla başlayan turnuvanın finali 25 Şubat 2013 Pazartesi günü Fatih sur içindeki Namık Sevik Stadı’nda oynandı.

320 okulun katıldığı turnuvanın şampiyonu Esenler Menderes Ortaokulu’nu 1-0 ile geçen Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulu, dördüncülüğü ise Esenler Hasip Dinçsoy Ortaokulu aldı. Maça Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu önceki maçlarına göre tutuk başladı. Son dakikalara kadar çekişmeli ve sert geçen maçta son dakikalar heyecanlı geçti. Maçın genelinde tutuk görünen Melahat Akkutlu Ortaokulu son dakikalarda açıldı ve iki kanattan da bindirmelerini arttırdı.  İki ekibin de son dakika yorgunluğuna rağmen centilmence ve başarıyla mücadele ettiği karşılaşmada rakibini iyice bunaltan Melahat Akkutlu Ortaokulu Sinan Akdeniz'in 32.dakikada attığı golle 1-0 maçı kazandı. Kadıköy temsilcisi gruplarda toplam 12 maç yaptı.11 galibiyet ve 1 beraberlik kazanarak yenilgisiz şampiyon oldu.

Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu Kadrosu: Alpkaya Karadağ, Batuhan Yılmaz, Faik Kartal Duran, Sinan Akdeniz (Gol Dk. 32), Alper Oğuz, Mahsun Çapkan (Rahmi), Berkay Sefa Kara (Usame), Alpaslan Demir
Yedekler:Usame Karataş, Rahmi Anıl                                              
Esenler Menderes Ortaokulu Kadrosu:
Okan, Kadir, Abdullah, İbrahim, Oğuzhan, Ömer, Barış, Berkay











ARŞİV