İzci Kulubü'nün yürüyüşleri sürüyor

İstanbul Kadıköy Lisesi İzcilik Kulubü’nün (Patika İzci Ünitesi) doğa yürüyüşleri devam ediyor.

23 Şubat 2012 - 16:00

İstanbul Kadıköy Lisesi İzcilik Kulubü’nün (Patika İzci Ünitesi) doğa yürüyüşleri devam ediyor.

İstanbul Kadıköy Lisesi’nin iki yıl önce kurduğu İzcilik Kulübü çalışmalarını hiç ara vermeden sürdürüyor. “Patika İzci Ünitesi” şimdiye kadar çok çeşitli etkinliklere katıldı ve değişik bölgelere doğa yürüyüşü yaptı. Polonezköy, Erikli Yaylası, Tekirdağ doğa yürüyüşlerinin ardından sırada Kuzuyayla bölgesine doğa yürüyüşü var.
İzcilik Kulübü rehber öğretmeni Tolga Çetinkaya, “Öğrencilerimizin çeşitli yörelerdeki doğal güzelliklerimizi tanıması ve doğayla kucaklaşması hedefiyle başlattığımız doğa yürüyüşlerinin ilgi çekmesi ve katılımın çok olması bizi mutlu ediyor” diyerek düşüncelerini dile getirirken, İzcilik Kulübü üyesi Beste Ergün ve Şebnem Şahin “?izlerin doğayı daha yakından tanımamıza ve doğayla kaynaşmamıza neden olan bu etkinliklerin içinde yer almak bizi mutlu ediyor” dediler. İzcilik Kulübü’nün çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Okul Meclisi Gezi Komisyonu Başkanı Ezgi Aktürk ise bu yılki gezi planları arasında İzmit-Kartepe-Kuzuyayla gezisinin de olduğunu, bunu İzcilik Kulübü’yle beraber gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.
Nusret Karaca

ARŞİV