Kadıköy'ün amatör lig programı

Kadıköy'ü İstanbul amatör futbol liglerinde temsil eden takımlarımız haftalardır süren başarılı çizgilerini geçen hafta da devam ettirdiler. Geçen haftayı iki galibiyet ve bir beraberlikle kapatan takımlarımızın üçü de bu hafta deplasmanda puan arayacak.

30 Ocak 2023 - 12:24

Kadıköy'ü İstanbul Süper Amatör Ligi'nde temsil eden Fikirtepe Dumlupınar, haftayı beraberlikle kapatırken, 1. Amatör Lig'de temsil eden Yeldeğirmeni ve Erenköy Acarspor galibiyet sevinci yaşadı.

Süper Amatör Ligi 2. Grup'ta yer alan Fikirtepe Dumlupınar, haftayı Şilespor'la 1-1 berabere kalarak kapattı. Puanını 15'e yükselten ve 9. sırada yer alan Fikirtepe hafta sonu Büyükçekmece Belediyesi ile karşılaşacak.

1.Amatör Ligi 13.Grup'ta mücadele eden Yeldeğirmeni ise galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Rakibi Gümüşsuyu'nu 4-0 yenen temsilcimiz 42 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Yeldeğirmeni hafta sonu Dolayoba ile oynayacak.

1. Amatör Ligi 15.Grup'ta yer alan Erenköy Acarspor ise Fetih Kelkit'i 1-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. 39 puana ulaşan temsilcimiz 45 puanla grupta lider olan Tuzla Şifa'yı takibini sürdürüyor. Erenköy hafta sonu Kanlıca ile karşılaşacak.

HAFTANIN PROGRAMI
Fikirtepe Dumlupınar - Büyükçekmece Belediyesi / 5 Şubat Pazar 14.30 / Büyükçekmece Metin Oktay Sahası
Yeldeğirmeni - Dolayoba / 4 Şubat Cumartesi 14.30 / Dolayoba Sahası
Erenköy Acarspor - Kanlıca / 4 Şubat Cumartesi 14.00 / Paşabahçe Stadı


ARŞİV