Kadıköy Belediyesi Olimpiyatları devam ediyor

Kadıköy Belediyesi personeli mesai bitiminin ardından olimpiyatlara katılmak üzere Kalamış Spor Merkezi’nin yolunu tutuyor

19 Ekim 2018 - 13:23

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kadıköy Belediyesi Olimpiyatları hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Kadıköy Belediyesi personeli mesai bitiminin ardından futbol, tenis, masa tenisi, tavla, dart ve bocce branşlarında gerçekleştirilen turnuvalara katılmak için Kalamış Spor Merkezi’ne gidiyor.

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI BAŞLIYOR

Ekim ayının başında start alan olimpiyatlarda en yoğun ilgiyi 14 takımın katıldığı futbol gördü. A gurubunda “Mali Hizmetler, KASDAŞ, İmar Müdürlüğü, Merkez Garaj, Kültür, Temizlik Gece ve Temizlik Gündüz” yarıştı. B gurubunda ise “Yapı Kontrol, Bilgi İşlem, Destek Güvenlik, Zabıta, Sağlık, Destek Hizmetleri, Evlendirme” kozlarını paylaştı. Grup mücadeleleri 16 Ekim Salı günü sona erdi ve çeyrek finale çıkan ekipler belli oldu. 

Sonuçlara göre A grubundan, Mali Hizmetler, KASDAŞ, İmar Müdürlüğü ve Merkez Garaj B Grubu’ndan  ise Yapı Kontrol, Bilgi İşlem, Destek Güvenlik ve Zabıta gruptan çıkarak çeyrek finalde oynamaya hak kazandı.  Çeyrek Final maçları ise 26 Ekim Salı günü gerçekleşecek.

BELEDİYE BAHÇESİNDE DEVAM EDECEK

Olimpiyatlar kapsamında masa tenisi ve tavla turnuvası da gerçekleşti. 14 kişinin katıldığı masa tenisi karşılaşmalarında Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Mesut Eren şampiyon olurken, Zabıta Müdürlüğü’nden Gökhan Ereli ikinci oldu. Tavlada ise ipi Fen İşleri Müdürlüğü’nden Emre Çakmak göğüsledi. İkinci ise Hukuk İşleri Müdürlüğü’nden Av. Mehmet Coşkun Karakaş oldu.

Bocce,  satranç ve dart turnuvası ise 22 Ekim Pazartesi’nden itibaren belediye bahçesinde gerçekleşecek. Boccede 28 sporcu yarışırken, satranca 14, darta ise 24 belediye personeli katılacak.


ARŞİV