Kadıköy derbisinde gülen KGSK

Kadıköy’ün iki takımı karşılaştı. Kazanan Kadıköy Gençlik oldu. İkinci maçta ise Samanyolu yenilgiden kurtulamadı.

31 Ocak 2013 - 15:37
Kadıköy’ün iki takımı karşılaştı. Kazanan Kadıköy Gençlik oldu. İkinci maçta ise Samanyolu yenilgiden kurtulamadı.
 
2012-2013 Voleybol sezonu Türkiye bayanlar deplasmanlı bölgesel ligi J gurubu maçında tecrübeli takım Kadıköy Gençlik, Ligin yeni takımı Kızıltoprakspor’u 3- 0 yendi. 1. Sete Zeynep, Aslı, Benil, Duygu, Işınsu, Şeyma altısıyla başlayan Kadıköy Gençlik, libero Gülay’ın da oyuna katkılarıyla ilk seti 25-12 kazandı.
2. sete aynı altıyla başlayan Kadıköy Gençlik, bu seti de 25-14 alarak 2-0 öne geçti. Son sette bir ara Kızıltoprak maça ortak olma çabaları gösterdiyse de bu sette oyuna Emel de dâhil oldu. Bu sette manşet getirmekte problemler yaşayan Kadıköy Gençlik seti öne çıkartarak 25-17 sayıyla maçtan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı ve lige 3 puanla başladı.
 
SAMANYOLU DA YENİLGİDEN KURTULAMADI
Kadıköy Gençlik A Bayan Voleybol takımı Bölgesel lig J grubundaki 2. maçında Samanyolu ekibini de da 3-0 yenerek 2 hafta sonunda 6 puana ulaştı.
Maça Zeynep, Işınsu, Benil, Şeyma, Duygu, Aslı altısıyla başlayan Kadıköy Gençlik, Işınsu’nun etkili uzun servisleri ve Benil’in akıllı orta hücumlarıyla 1. seti 25-15 geçti. 2. sete aynı altıyla devam eden Kadıköy Gençlik’te Duygu resitali vardı. Duygu, attığı servis ve akıllı hücumlarla takımının seti koparmasına yardımcı oldu ve ekibimiz seti 25-11 kazandı. Maçın son setinde orta oyuncu olarak Emel’i oyuna alan Kadıköy, Benil, Işınsu, Duygu’nun hırslı ve mücadeleci oyunu ve libero Gülay’ın başarılı manşetleriyle, bu seti de 25- 11 kazanarak, 2. maçını da 3-0 kazandı. KGSK 2 hafta sonunda puanını 6’ya yükseltti.
 

ARŞİV