Kadıköy Gençlik SK transfere hızlı başladı

2011–2012 sezonu sonunda 3. Türkiye ligine çıkmayı hedefleyen Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, transfer atağını sürdürüyor.

05 Eylül 2011 - 13:49

2011–2012 sezonu sonunda 3. Türkiye ligine çıkmayı hedefleyen Kadıköy Gençlik Spor Kulübü, transfer atağını sürdürüyor.

 


2011–2012 Sezonunda Türkiye bölgesel deplasmanlı liginde iddialı takım kurmayı amaçlayan ilçemizin adını taşıyan tek spor kulübü olan Kadıköy Gençlik Spor Kulübü bunun ilk işaretini sezona 3. lig takımlarından Altınyurt’un önemli voleybolcularından pasör Zeynep Çelik’i transfer ederek başladı.
Amaçlarının 2011–2012 sezonu sonunda 3. Türkiye ligine çıkmak olduğunu belirten Kulüp başkanı İlker Habeşoğlu “Türk voleyboluna ses getirmeyi, yeni sporcular yetiştirmeyi ilke edinen kulübümüzü arzu edilen hedeflere taşıyacağız” dedi.
Geçtiğimiz sezon bölgesel deplasmanlı ligde ilk yılları olduğunu belirten başkan Habeşoğlu, “Takımımız ligde yeni olmanın tecrübesizliğini 2. devre müsabakalarında üzerinden atarak, ilk devrede şanssızlıklarla kaybettiğimiz müsabakaları 3-0 gibi net skorlarla kazanarak sporseverlerin sevgisini kazanmasını bildi. 1 puan farkla 3. lige terfi müsabakalarına katılmayı kaçırsalar da maçlardan hep alkışlarla ayrıldık. Artık bu yıl tecrübe kazandık. Geçen yıldan aramızda olan sporcularımıza flaş takviyeler yaparak 3. lige çıkacağız” diye konuştu.

ÇAVUŞOĞLU: ‘ZEYNEP GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI’

Zeynep Çelik transferi ile ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, Kulüp Baş Antrenörü Can Çavuşoğlu ise, “Zeynep 2 sezondur oynatmak istediğim bir oyuncuydu. Çok değerli Altınyurt yöneticileri bu transferde bizlere çok olumlu yaklaştı. Kulüplerin karşılıklı anlaşması ile Zeynep transferi nihayet gerçekleşti. Bu transfer ile önemli bir pozisyonu doldurmuş olduk” dedi. Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Geçen sezondan mevcut oyuncularımızın desteği, yapılacak diğer transferler ve bu sezon 3. lig hedefi ile sahalarda olacağız. Şimdi gözümüz, kulağımız geçen yıl bize desteklerini esirgemeyen ve ana sponsor olan KONE Asansörleri yetkililerinde. Yeni sezon sponsorluk anlaşması imzalanması halinde çok önemli 6 isimi daha renklerimize bağlayacağız. Bunun en kısa zamanda gerçekleşmesini bekliyorum. Diğer transferleri gerçekleştirebilmemiz halinde 3. lig bize çok uzak gözükmüyor. Tabii bununla beraber alt yapı atağımız da sürüyor. Lakin bizler kendi altyapımızdan başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz. Spor okullarımıza talep çok arttı. Bu da elimizi ve geleceğimizi güçlendiriyor. Her gün www.kadikoysporkulubu.com sitemize yeni oyuncular başvuru yapıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Burada yetişen sporcularımız yarın alt yapı ve inşallah A takımlarımızda yer alacaklar. Tek amacımız bu günleri görebilmek.”

 

 


ARŞİV