Kadıköy Gençlik'in voleybolcuları güçlü bir ekip

A Bayan Voleybol Takımı Bölgesel Lige yükselen Kadıköy Gençlik Spor Kulübü ilçemizin adını gururla tanıtıyor.

23 Mart 2011 - 11:21

A Bayan Voleybol Takımı Bölgesel Lige yükselen Kadıköy Gençlik Spor Kulübü ilçemizin adını gururla tanıtıyor.

Kadıköy Gençlik Spor Kulübü A Bayan Voleybol Takımı 2010-2011 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Deplasmanlı Bölgesel Ligi’ne yükselmeyi başararak Kadıköy’ün adını Türkiye’ye duyuran spor kulüpleri arasına girdi.
İlk kez katıldığı Deplasmanlı Bölgesel Ligi’nde ilk devre maçlarında lige alışmakta güçlük çekse de 2. yarıda sergilediği üstün performansla filede rakip tanımadığını gösterdi ve yaptığı son maçlarda Samanyolu ve Maltepe Yalı Spor takımlarını 3-0 gibi net skorlarla yenerek
ligde kolay lokma olmadığını gösterdi. Takımın voleyboy sporuna Türkiye’de 32 yılını veren deneyimli antrenörü Can Çavuşoğlu yaptığı açıklamada; 2011-2012 sezonu hazırlıklarına 21 Mart 2011 Pazartesi gününden itibaren başladıklarını, zorlu geçeceğini tahmin ettikleri yeni sezonda takıma takviye yapmak için transferler yapılabileceğini belirterek, “Amacımız 2012-2013 sezonunda 3. Türkiye Deplasmanlı Voleybol Ligi’nde rakiplerine baskılı oyunuyla korku salan bir ekip olarak mücadele etmektir” dedi.


ARŞİV