Kadıköy Satranç’tan online eğitim!

Kadıköy Satranç Merkezi, düzenleyeceği online eğitimlerle Türkiye’nin her yanından öğrencileri satrançla buluşturacak

13 Haziran 2019 - 15:41

Her yaş ve her seviyeye hitap eden eğitim programları, Uluslararası kriterlere göre hazırlanmış ders içerikleri ve kısa zaman içinde aldıkları büyük başarılarla dikkat çeken Kadıköy Satranç Merkezi’nde yaz dönemi başladı. KSM, yaz döneminde merkeze gelemeyen öğrenciler için online eğitim vereceğini duyurdu

Deneyimli satranç eğitmeni Umut Atakişi öncülüğünde, merkezin antrenörleri tarafından hazırlanan internete özel çalışma programları; hem yaz aylarında İstanbul dışına çıkan öğrencilere hem de tüm şehirlerden Kadıköy Satranç Merkezi öğrencisi olmak isteyenlere açık olacak.

DERSLER İNTERNET SİTESİNDEN

Online eğitimlerde mevcut öğrenciler için hafta sonu satranç grup derslerine destek olacak şekilde Online Grup Satranç Dersi ve Online Özel Satranç Dersi seçenekleriyle programlanacak. Sadece Online Satranç Eğitimi almak isteyen öğrenciler için Online Grup Satranç Eğitimi ve Online Birebir Satranç Eğitimi gibi imkânlar sunulacak. Online Satranç Grup Dersleri; Başlangıç seviyesinden İleri seviyeye kadar, her yaş grubu ve seviyeye yönelik olarak açılırken, Online Özel Satranç Dersleri’nde öğrencilerin hızlı gelişim sağlaması amacıyla birebir satranç eğimi verilecek. Programda yetişkinler de unutulmazken, yetişkinlere yönelik her seviyeye uygun olarak Yetişkin Online Satranç Grup Dersleri de açılacak. Dersler internet sitesinden verilirken online satranç sınıfları en fazla 6 öğrenciden oluşacak. Başvurular ise merkezin www.kadikoysatrancmerkezi.com adresli internet sitesinden ve 0216 418 10 62 numarasından alınacak.

YAZ KAMPI BAŞLIYOR

Kadıköy Satranç Merkezi, 2018-2019 eğitim yılının bitişi itibariyle; ders yükü hafifleyecek olan öğrencilerin Haziran ve Ağustos aylarında, satranç gelişimlerine katkı sağlamak ve turnuvalara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacıyla; haftada 3 gün (hafta içleri) 2’şer haftalık periyotlar halinde yoğunlaştırılmış programlar hazırladı.

Haziranda iki grup eğitim alacakken eğitimler 17 Haziran’da başlayıp 28 Haziran’da son bulacak. Ağustosta başlayacak olan eğitimler ise 19 ile 30 Ağustos arasında gerçekleştirecek.


ARŞİV