Kadıköy'ü temsil ettiler

2016 Yılı “Cheetos İstanbul’un ve Türkiye’nin En Hızlısı” atletizm yarışmalarında Kadıköylü öğrencilerin başarısı gururlandırdı

30 Haziran 2016 - 14:49
2016 yılı faaliyet programında yer alan ve her yıl geleneksel olarak çeşitli kategorilerde ve ilçe, il, bölge ve Türkiye genelinde düzenlenen “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı” atletizm yarışmalarına katılan Nihat Işık İlkokulu öğrencilerinden Atilla Onuk ve Sarp Erem, ilkokullar arası 60 metre yarışmalarında hem okullarını hem de Kadıköy’ü en iyi şekilde temsil ederek derece elde etti.
İlk olarak Kadıköy’deki ilçe yarışmalarına katılan Nihat Işık İlkokulu öğrencilerinden Atilla Onuk Kadıköy birincisi, Sarp Erem Kadıköy üçüncüsü oldu. 8 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen İstanbul Anadolu Yakası yarışmalarında Atilla Onuk Anadolu Yakası ikincisi, Sarp Erem Anadolu Yakası 12.’si oldu. 14 Haziran 2016 tarihinde ise İstanbul ve Türkiye final yarışmalarında Atilla Onuk İstanbul altıncısı, Türkiye 13.’sü, Sarp Erem ise İstanbul yirmincisi, Türkiye 34.’sü oldu. Nihat Işık Nihat Işık İlkokulu Müdürü Kadir Arık, yarışmalarda başarı sergileyen öğrencilerini tebrik etti.
Türkiye’nin En Hızlısı 2016 Atletizm Yarışmalarına Türkiye’nin 55 ilinden öğrenci katılırken, İstanbul’daki yarışlara elemeler dâhil 39 ilçeden 10 bine yakın öğrencinin katıldığı, Türkiye finallerinde ise tüm şehirlerden yaklaşık 400 sporcunun yer aldığı belirtildi.

ARŞİV