Kadıköy'de amatör spor tek çatı altında toplandı

Yeni kurulan Kadıköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme ve Dayanışma Derneği çalışmalarına başladı.

27 Mart 2014 - 08:32
 
Mustafa SÜRMELİ
 
Kadıköy’de amatör spor bir çatı altında bir araya geldi. Bilindiği üzere İstanbul’un diğer ilçelerinde amatör spor kulüpleri bulunuyor ve aktif şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Ancak Kadıköy’de bu anlamda bir birliğin bulunmaması amatör spor kulüplerimiz açısından bir eksiklik olarak görülüyordu. Kadıköy’ün amatör spor kulüpleri bir araya geldi ve “Kadıköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme ve Dayanışma Derneği” adıyla bir birlik kurdu.

KADIKÖY İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN 11 SPOR KLÜBÜ
Kadıköy Amatör Spor Kulüpleri Destekleme ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamada, “İstanbul’un hemen hemen her ilçesinde var olan bu dernek şimdiye kadar Kadıköy bölgesinde hayata geçmemiş, kulüpler bir araya gelememiş sadece bir girişim olarak kalmıştır. Koşuyolu, Bostancı, Yel değirmeni, Fikirtepe Dumlupınar, Hilal, Acar, Kozyatağı, Demirspor, Feneryolu, Acıbadem, Yenidünya Spor Kulüpleri son derece uyum içinde bir araya gelmiş olup, birkaç toplantıdan sonra dernek çatısını kurarak faaliyete geçmiştir” denildi.
Derneğin toplantısında kurucu yönetim kurulu da belirlendi. Kurulda şu isimler bulunuyor:
Başkan K.Taşkın Tuna, 2.Başkan Ramazan Oral, As Başkan Hasan Ali Ölmez, Sayman Hüseyin Gediz, Genel Başkan Mehmet Metin Karabiber, üyeler İlhan Ekal, İhsan Yadigar, Ömer Ayten, Ali Deniz, Oğuzhan Atagün, Baki Nedim Baltacı, Burhan Yenidünya .
Derneğin açıklamasında amatör spor kulüplerinin zor şartlarda spora katkı sunmaya çalıştıkları da vurgulandı.

ARŞİV