Kadıköy'de Anadolu Efes sevgisi

Kadıköylü gençler Anadolu Efes’in başarılı oyuncularından Cedi Osman ile basket oynadılar.

21 Mart 2014 - 09:00
 
Mustafa SÜRMELİ

 
Kadıköy Spor’un 1976 yılında devralınmasıyla Efes Pilsen Spor Kulübü adıyla kurulan ve elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Anadolu Efes Spor Kulübü’nün oyuncuları Kadıköylü öğrencilerle buluştu.
Atacan Eğitim Kurumları’nın davetlisi olarak okula bir ziyaret gerçekleştiren Anadolu Efes’ten Anadolu Efes Sportif Hizmetler Müdürü Alper Yılmaz ve forvet oyuncusu Cedi Osman öğrencilerin yoğun sevgisi karşısında mutluluklarını gizlemediler. Atacan Eğitim Kurumları salonunda yapılan sunum ve keyifli söyleşi sırasında Cedi Osman’ı öğrenciler adeta soru yağmuruna tuttular. Başarılı basketbolcu Cedi Osman ise öğrencilerin sorularına içtenlikle cevap verirken, söyleşide sporun çocuk ve gençlerin sağlıklı gelişimine katkıda bulunduğu, onları kötü alışkanlıklardan koruduğu da sık sık vurgulandı. Cedi Osman’ın boyu da öğrencilerin ilgi gösterdiği bir başka noktaydı.
 
CEDİ OSMAN İLE BASKET OYNADILAR
Keyifli sohbetin ardından heyecanla beklenen bölüme geçildi. Öğrencilerle spor salonuna inen ünlü basketbolcu, öğrencilerle eğlenceli geçen bir basket maçı yaptı. Buluşmanın sonunda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler, isteklerini kırmayıp, davete cevap veren Anadolu Efes kulübü ve oyuncularına teşekkür ettiler.

ARŞİV