Kadıköy'de bol voleybollu günler

Hasan Tahsin Tavukçuoğlu Mini Voleybol Şenliği geride kaldı. ES Spor Kulübü’nün 18. Voleybol Şenliği de 1 Haziran’da Koşuyolu Parkı’nda…

29 Mayıs 2014 - 10:00
  
Mustafa SÜRMELİ
 
Kadıköy Atacan Eğitim Kurumları’nın ve Atacan Spor Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen etkinliklerden olan Hasan Tahsin Tavukçuoğlu Mini Voleybol Şenliği’ni geride bıraktı. 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen şenlikte minik manşetler filede hünerlerini sergilerken, sportmen maçlarla izleyenlerden de bol alkış aldılar.
Kadıköy ilçesindeki çeşitli okul ve spor kulüplerinin yeraldığı turnuvaya; 20 minik voleybol takımı, 12 süper minik kız takımı, 19 kulüp takımı, 13 okul takımı, 320 sporcu, 40 öğretmen ve antrenör katıldı.
Sporcu çocukların, aileleriyle birlikte coşkulu vakit geçirirken, takım olma ruhunu da yaşadıkları turnuva Atacan Eğitim Kurumları spor bahçesinde düzenlendi.
 
KADIKÖY’DE GELENEKSELLEŞTİ
Kadıköy bir başka voleybol etkinliğine daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 2004 yılından bu yana her yıl mayıs ayında parklarda, ocak ayında ise salonlarda düzenlenen ES Spor Kulübü’nün voleybol şenliği bu yıl 18. defa düzenlenecek. 1 Haziran Pazar günü Koşuyolu Parkı’nda yapılacak olan voleybol şenliğine 8-15 yaş arasında 300 öğrenci katılacak. Ailelerin de çocuklarını desteklemeye geleceği voleybol etkinliğe şenlik havasına bürünecek.

ARŞİV