Kadıköy'de plaj voleyboluna ilgi büyük

Kadıköy Belediyesi ile Göztepe Voleybol Kulübü’nün birlikteliğiyle Kadıköy müthiş bir plaj voleybolu turnuvasına ve şenliğine hazırlanıyor.

05 Eylül 2011 - 13:56

Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla geçtiğimiz yıl Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda 1.’si gerçekleştirilen Plaj Voleybolu Turnuvası’na bu yıl kulüpler büyük ilgi gösteriyor.
Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün desteğiyle Kadıköy Belediyesi Kalamış Gençlik Merkezi Plaj Voleybol sahalarında gerçekleştirilecek olan turnuvaya şimdiye kadar 35 kulübün iştirak talebini ilettiğini söyleyen Göztepe Spor Kulübü Başkanı Serdar Tuncay, bu ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Plaj voleybolu turnuvasının düzenlenmesinde Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk’ün kendilerini desteklediğini belirten Tuncay, “Belediye Başkanımıza yaklaşımı ve desteğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kadıköylülere spor, müzik ve eğlencenin birarada olduğu, sporun dostluk içinde sunulduğu müthiş bir turnuva sunacağız. Turnuvamıza kulüplerden büyük ilgi var. Ulusal ve uluslararası bir çok plaj voleybolu turnuvasından daha fazla sayıda seyircinin izleyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim” dedi.


10 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK
Plaj Voleybol Turnuvası 10-11 Eylül C.tesi-Pazar ile 17-18 Eylül C.tesi-Pazar 2011 tarihlerinde düzenlenecek ve ardı ardına 2 hafta sonu Kadıköylülere görsel bir spor zevki yaşatacak. Turnuvada profesyonellerin yanında eski voleybolcular ve gençler de müsabakalara iştirak edecekler. Canlı DJ performansların seyircileri coşturacağı turnuvada farklı bir uygulama da söz konusu. Normalde 2 kişilik takımların yarıştığı plaj voleybolunda takımlar 3 sporcu ile maça çıkacak ve üçüncü sporcu kategoriye göre erkek veya bayan sporcu olacak. Bu uygulamanın turnuvaya renk getireceği düşünülüyor.
Dereceye giren ilk 3 takıma kupanın yanı sıra turnuva sponsoru Pleon Sportivo Fitnees Centre tarafından 1 yıllık ücretsiz üyelik verilecek. Ayrıca en iyi smaçör-pasör-defans-servis ve komple sporcu seçilecek oyunculara da madalyaları verilecek.


ARŞİV