Kadıköy'e gurur yaşattılar

16 liseden genç yelkencilerin yarıştığı Bilgi Yelken Cup turnuvasında Kadıköy Saint Joseph Fransız Lisesi birinci, Kadıköy Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu

30 Nisan 2015 - 11:29

Mustafa SÜRMELİ
İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Vira Yatçılık işbirliği ile düzenlenen Bilgi Yelken Cup’ta, en hızlı yelkenciler belli oldu. 19 Nisan Pazar günü Santralistanbul Kampüsü Kayıkhane’de gerçekleştirilen yarışta Saint Joseph Fransız Lisesi öğrencilerinden oluşan ekip, birincilik kupasının sahibi oldu.   
16 liseden genç yelkencilerin yarıştığı turnuvayı, Saint Michel Fransız Lisesi ikinci, Kadıköy Anadolu Lisesi ise üçüncü olarak tamamladı.
Haliç sularını hareketlendir en genç sporcuların büyük bir heyecanla rekabet ettiği Bilgi Cup’ı, öğrencilerin aileleri, yelken tutkunları ve milli sporcular Kayıkhane kıyısından takip etti.  
İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü’nün destekleriyle düzenlenen ve geleneksel hale gelen turnuva, takım ruhunu canlı tutan dinamik yapısıyla yelken sporunu gençlere sevdirmeyi amaçlıyor.
Bilgi Cup 2015’e; Açı Lisesi, Beşiktaş Anadolu Lisesi, Bilfen Lisesi, Fenerbahçe Lisesi, İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi, İstek Acıbadem Anadolu Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, Moda Fen, Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, Özel Irmak Okulları, Özel Oğuz Fen Bilimleri Anadolu Lisesi, Robert Koleji, Saint Benoit Fransız Lisesi, Saint Michel Fransız Lisesi, Şişli Terakki Tepeören, Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Teknik Lisesi katıldı.
 
 

ARŞİV