Kadıköy'ün başarılı Yelkencileri

2015 yılı içerisinde elde ettikleri ulusal ve uluslararası yarış başarılarından dolayı Kadıköy’deki Marmara Yelken Kulübü(MYK)’nün sporcularına Türkiye Yelken Federasyonu tarafından ödül verildi.

05 Şubat 2016 - 11:03
2015 yılı içerisinde elde ettikleri ulusal ve uluslararası yarış başarılarından dolayı Kadıköy’deki Marmara Yelken Kulübü(MYK)’nün sporcuları Zeynep Berin Göl, İclal Doğa Demirel ve Göktuğ Gültekin’e Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından ödülleri verildi.
48. Açık Balkan Şampiyonası’nda Optimist sınıfı genel klasmanda ikincilik kazanan Göktuğ Gültekin plaket aldı. Optimist Takım Yarışı Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden takımda yer alan İclal Doğa Demirel Takım Yarışı Avrupa ikincisi oldu. Takımı ile beraber de plaket alan İclal Doğa Demirel ayrıca 2015 Optimist sınıfı rank listesinde üçüncü olarak Yelken ödülü aldı.
2015 Optimist Türkiye Şampiyonası birincisi olan ve  Optimist Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Zeynep Berin Göl ayrıca Optimist  sınıfı rank listesinde birinci olarak bir optimist teknesi ödülü aldı.
Mayıs ayında Marmaris’te düzenlenmiş olan Halit Narin Federasyon Kupası yarışlarında, MYK takımı çekilişte bir optimist teknesi kazandı. Tekne, ödül gecesinde Kulüp Başkanı Vedat Özan’a takdim edildi.
Diğer taraftan 55.Yıl Donanma Kupası, İstanbul Ligi & Trofesi, Altınkilit Koy içi Yarışları ve Moda Deniz Kulübü 80.Yıl Koy içi Yarışları  ödül törenleri İstanbul Yelken Kulübü’nde gerçekleşti. MYK sporcuları toplam 20 ödül kazandı.

 


ARŞİV