Kadıköy'ün incisi Suadiye

Suadiye Basketbol Kulübü başarılara doymuyor.

24 Ekim 2013 - 15:41
 
Suadiye Basketbol Kulübü 2012-2013 sezonunu başarılarla geride bıraktı. Geçtiğimiz yıllardaki başarılarını hız kesmeden sürdüren kulübün başarı grafiği özetle şöyle:

Yıldız Erkek Basketbol Takımı C Kategorisinde İSTANBUL ŞAMPİYONU.

Genç Erkek Basketbol Takımı C Kategorisinde İSTANBUL 3.sü (tek mağlubiyet alarak).

Küçük Erkek Basketbol Takımı C Kategorisinde İSTANBUL 5.si (tek mağlubiyet alarak).

A Erkek Basketbol Takımı İstanbul Liginde Top 8’e kaldı.

Minik Erkek Basketbol Takımı Minikler Liginde Top 16’ya kaldı.

Yıldız Kız Voleybol Takımı Finallere kaldı.

Küçük Kız Voleybol Takımı Grup 3.sü.

Minik Kız Voleybol Takımı Finallere kaldı.

Suadiye Basketbol Kulübü Başkanlığı’nı Mustafa Çift yürütüyor. Mustafa Çift yıllarını spora vermiş bir Kadıköylü. Kadıköy’de spor sevgisiyle gençlerin yetişmesi adına elinden geleni yapıyor. Ahlaklı, saygılı, çalışkan ve sportmen gençliğin sağlıklı toplumun oluşmasındaki rolünün büyük olduğunu belirtiyor.
Çift yaptığı açıklamada “Kulüp olarak misyonumuz öncelikle Ulu Önder Atatürk’ün istediği gibi zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Bunda da çok başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Üzüntüm, başarılarımızı maalesef bölgemize duyuramamaktır. Bu başarıları elde eden sporcularımızın tamamı kendi spor okulumuzdan yetiştirdiğimiz sporcular olup, aynı zamanda eğitim düzeyi yüksek olan sporculardır. Spor Okullarımızdaki eğitim üst düzeyde olmakla beraber, tüm çalışan antrenörler Pedagojik Formasyon eğitimi almış federasyon onaylı antrenörlük lisansına sahipler. Birlik ve beraberlikten güç doğar ilkesinden yola çıkarak Kadıköy ilçemizin ve Suadiye semtimizin sakinlerinden desteklerini ve ilgilerini bekliyoruz” diye konuştu.
 

ARŞİV